Uverite se sami

Efikasno poput liposukcije: Evo kako da se otarasite podbratka za 14 dana! (VIDEO)

Ukoliko redovno i pravilno izvodite vežbe sa snimka, prve rezultate primetićete za 10 do 14 dana
Lepi & Zdravi
15:12h Autor:
Efikasno poput liposukcije: Evo kako da se otarasite podbratka za 14 dana! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Boranje i opuštanje kože karakteristično se povećava s porastom godina, a kada je reč o podvaljku veliku ulogu igraju genetika i telesna masa, pa se tako kod gojaznih osoba može uočiti pojava podvaljka. Evo načina na koji možete da ga se rešite.

Sjajne rezultate daće 20-ak minuta efektivnih vežbi i masaže. Postoje tri tipa vežbi koje svakodnevno možete primenjivati.

Zašto treba da se umivate sodom bikarbonom i kokosovim uljem: Čudesni efekat! (RECEPT, VIDEO)

1. Nagnite glavu unazad i blago isturite donju vilicu, tako da osetite da se mišići vrata zatežu. Brojite do 10. Polako vratite glavu napred, nekoliko centimetara, pa je ponovo nagnite nazad. Naginjite glavu samo nazad-napred, nemojte iskretati vrat u stranu. Ključna tačka je područje ispod brade, upravo tu treba da osetite zatezanje.

2. Posle ove vežbe, opustite vrat, oborite glavu tako da osetite da su se mišići relaksirali. Ponovo zabacite glavu unazad i isturite donju vilicu. Zadržite taj položaj brojeći do 10.

3. Vratite glavu u početni položaj pa sada polako podižite bradu naviše i to sporim pokretima. Rad na mišićima ispod brade ne samo što će ih zategnuti, već će se tako blago i popuniti opuštena koža vrata.

Pomešajte biber i jogurt i nanesite na lice: Čudotvorno dejstvo će vas oduševiti! (RECEPT)

Pogledajte video u kome su demonstrirane vežbe čijom primenom znatno možete regulisati podbradak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs