SLIKE PRE I POSLE: 10 načina kako da odmah popravite vaš izgled!

Pogledajte šta sve utiče na vaš izgled, možete značajno da popravite šanse kod suprotnog pola
Lepi & Zdravi
19:22h Autor:
SLIKE PRE I POSLE: 10 načina kako da odmah popravite vaš izgled!
Foto: Promo

Ko kaže da izgled nije bitan, zavarava se. Naučno je dokazano da su osobe koje prijatnije izgledaju sigurnije u sebe, vedrije, manje ljubomorne, a povrh svega zdravije.

Kurir.rs u saradnji sa portalom Navidiku.rs odradio je sveobuhvatnu analizu tretmana i aktivnosti koji direktno mogu da pomognu da popravite svoj izgled nehirurškim putem.

Pogledajte fotografije pre i posle, verovatno ćete biti šokirani razlikama:

1. Profesionalni šminkeri

Istina je da su modeli sasvim obična stvorenja kojima profesionalna šminka pomaže da izgledaju neobično dobro. Svako može da izgleda zadivljujuće dobro sa dobrom šminkom. Pogledajte sliku profesionalnog ruskog umetnika Vadima Adreeva koji kaže da svako može da izgleda kao žena sa naslovnice uz pomoć šminke.

Ukoliko želite da izgledate prelepo za neki poseban događaj, želite nekoga da impresionirate ili jednostavno za svoju dušu, opširnije o profesionalnom šminkanju. Pogledajte i listu profesionalnih šminkera koji nude slične usluge.

2. Zubi - Fiksne proteze, popravke, beljenje, korekcije

Fiksne proteze su ranije nosila uglavnom deca, ali sada sve više odraslih ljuti shvata koliko zubi utiču na izgled. Pogledajte slike i video ispod:

Pogledajte video klip kako ispravlja zube i pročitajte opširnije o fiksnim protezama OVDE.

3. Tretmani regulacija telesne težine – kavitacija

Viškove masnih tkiva na stomaku ili bokovima možete ukloniti i nehirurškim, neinvanzivnim postupkom, uz pomoć ultrazvučne terapije, tzv. kavitacije. Rešite se neželjenih viškova, potpuno bezbolno. Posle samo sat vremena terapije izgubićete nekoliko stotina grama masnih ćelija zauvek. Jedino što ćete osetiti su toplota i relaksacija tokom tretmana, a rezultati su dugoročni.

Pročitajte opširnije o metodi uklanjanja celulita, a pogledajte i listu kozmetičkih salona u vašoj blizini koji nude slične usluge.

4. Dermatologija i Anti-Aging terapije

Zašto mnoge žene tek na početku letnje sezone razmišljaju o lepšem izgledu? Ulepšavanje na brzinu ne donosi trajne rezultate, i ne postoje magične pilule koje skidaju 7 kilograma za nedelju dana. Zima je pravo vreme da se rešite neželjenih dlačica trajnom epilacijom, uklonite celulit, uklonite neželjeni mladež, uklonite fleke ili pege sa tela.

Bezbolnim i nehirurškim metodama možete odraditi uklanjanje bora. Vreme pojave bora na licu zavisi u velikoj meri od genetike, ali i od stila života. Počastite svoje lice tretmanom kolagena, i podmladite se na jeftin i prirodan način.

Pročitajte opširnije o anti-aging terapiji OVDE, a pogledajte i listu salona i ordinacija koje nude Anti Age usluge, a koje su Vam najbliže lokacijski.

5. Kosa i nadogradnja kose (muška i ženska)

I žene i muškarci mogu raditi nadogradnju kose nehirurškim zahvatom. Ugradite prirodnu kosu na delovima glave gde vam je proređena ili potpuno nestala kosa. Povećajte volumen ili dužinu kose.

Pročitajte opširnije o metodi nehirurške nadogradnje kose, a pogledajte i listu salona u vašoj blizini koji nude slične usluge.

6. Tetoviranje i Pirsing

Osim klasične tetovaže nogu i ruku, možete staviti i realističnu 3D tetovažu, UV tetovažu (mastilo je potpuno nevidljivo po dnevnom svetlu, ali svetli pod ultravioletnim zracima), kao i belu tetovažu (koja je istaknutija kada vam telo pocrni).Tetovaže mogu biti neverovatno dobre, a da bi se to i obistinilo, obratite se profesionalcu sa pedigreom.

Informišite se detaljnije o profesionalnim tetovažama, i pogledajte listu tattoo studia koji se bave profesionalnim tetovažama.

7. Ishrana – nutricionisti

Dijete iz časopisa ne deluju isto na svakoga. Nutricionista vam može ponuditi rešenje kreirano samo za vas, bilo da vam je plan da smršate, regulišete holesterol, ili snizite krvni pritisak.

Informišite se detaljnije o pravilnoj ishrani, i pogledajte listu licenciranih nutricionista koji nude slične usluge u vašoj blizini.

8. Redovne analize krvi i urina, posete lekaru

Iznenadili biste se, ali redovnom analizom krvi i urinokulturom možete saznati puno toga o vašem zdravstvenom stanju. Običan test krvi, koji meri količinu crvenih i belih krvnih zrnaca, može da otkrije anemiju, infekciju, pa čak i rak u krvi.

Za vrlo malo novca možete obaviti sve potrebne analize u okviru neke laboratorije iz vaše blizine. Konsultacija sa lekarom je neophodna, jer vam sami podaci ništa neće reći.

9. Sport i rekreacija

Sport je u mladosti potreba, a u starosti neophodnost. Kad god počeli da se bavite svojim fizičkim stanjem, vrlo brzo ćete osetiti benefite.

Informišite se detaljnije o sportskim aktivnostima, i pogledajte listu fitnes klubova koji nude slične usluge u vašoj blizini ili ako ne možete sami da se pokrenete mozete angažovati privatno individualnog trenera.

10. Plastična i korektivna hirurgija

Ako vam se nijedna od prethodnih metoda nije dopala, uvek se možete obratiti profesionalcima iz oblasti plastične i estetske hirurgije koji će za vas uraditi neki od hirurških zahvata.

Pročitajte ovde opširnije o ZATEZANJU STOMAKA i pogledajte slike radova pre/posle, a pogledajte i listu hirurskih ordinacija koje nude slične usluge a koje su u vašoj blizini.

Za bilo koji zahvat se odlučili, informišite se detaljno o metodama i tehnikama izvođenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs