Isprobajte, oduševiće vas

Da vam se noge više nikad ne smrznu: Jednostavan trik koji ćete stalno koristiti!

Ni najkvalitetnije čizme sa debelim đonom i vunene čarape često ne pomažu - prsti brzo počinju da trnu, a vi osećate kako se hladnoća širi po celom telu
Lepi & Zdravi
12:56h Autor:
Foto: Shutterstock

Kada je je napolju hladno, a naročito kada stojite u snegu, prvo se, naravno, smrzavaju noge. To je zbog toga što se na hladnoći usporava cirkulacija krvi, a najviše joj treba da stigne do ekstremiteta.

 

A onda nastaju posledice - prehlade, cistitis, oboljenja bubrega...

 

Ponekad, u večernjim časovima posle posla dugo čekamo prevoz, a volimo i večernje zimske šetnje. Međutim, ni najkvalitetnije čizme sa debelim đonom i vunene čarape često ne pomažu u zadržavanju toplote. Prsti počinju da trnu, a vi osećate kako se hladnoća širi po celom telu.

 

Zato smo za vas pripremili zaista delotvoran način grejanja stopala!

 

Da noge više nikad ne budu mokre: Trik da učinite obuću vodootpornom!

 

 

 

Sve što vam je potrebno jeste vaša zimska obuća, makaze, jedan marker i malo reflektujućeg materijala (može poslužiti folija za zaštitu šoferšajbne automobila, koju mnogi od koriste za zadržavanje toplote u domu u hladnim zimskim danima, a možete je nabaviti svuda, uključujući i kineske prodavnice).

 

Postupak: Izvadite iz svoje obuće uložak i prislonite ga na foliju. Markerom ocrtajte ivice uloška, pa isecite novi uložak i stavite ga u svoju cipelu ili čizmu. Odozgo vratite svoj pređašnji uložak.

 

Na ovaj način reflektujuća folija će održavati toplotu tela i sprečavati prodiranje hladnoće.

 

Neka vam bude toplo ove zime!

 

Loša cirkulacija je prošlost: Trik da zagrejete stopala za nekoliko minuta!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...