Vredi probati

Apsolutni hit među damama: Helanke koje uništavaju celulit zauvek!

Dovoljno je da u njima provedete minimum jedan sat dnevno kako biste osetili njihovo delovanje
Lepi & Zdravi
13:00h
Apsolutni hit među damama: Helanke koje uništavaju celulit zauvek!
Foto: Cellulite Crusher

Koju god ženu da pitate šta joj najviše smeta na telu, reći će vam da je u pitanju celulit. Bez obzira što se zdravo hrani, redovno vežba i brine o svom zdravlju, uporna pomorandžina koža nikako da nestane.

Masaža u kombinaciji sa velikim unosom vode jedini je pravi put ka telu bez celulita. Nedostatak vremena i novca, međutim, mnoge dame sprečava da postignu svoj cilj i leto dočekaju zadovoljne i spremne.

Kako bi pomogla, pre svega sebi, a onda i mnogim damama širom sveta, Beograđanka Beba Maksimović osmislila je Cellulite crusher helanke.

Ove helanke možete nositi ceo dan, dok šetate, vozite bicikl, vežbate, džogirate ili samo sedite, a koje uz pomoć velikog broja ušivenih drvenih kuglica masiraju vaše telo i utiču na nestajanje celulita.

Foto: Cellulite crusher
Foto: Cellulite crusher

Dovoljno je da u njima provedete minimum jedan sat dnevno kako biste osetili njihovo delovanje. Jačina samog pritiska kuglica zavisi od toga da li sedite ili ste u pokretu, a što je pritisak veći, to je veći i efekat. Razlog je što jači pritisak dovodi do veće prokrvljenosti koja je ključna za eliminaciju celulita.

Ukoliko želite, možete i sami šakom prelaziti preko helanki i na taj način pojačavati pritisak. Ove helanke jedinstvene su na tržištu i za sada se mogu pronaći samo u onlajn prodavnici, a koliko su efikasne govori i podatak da je potražnja za njima širom sveta neverovatna.

U savremeno doba kada jedva pronalazimo vreme za sebe, Cellulite crusher helanke su idealno rešenje za sve žene koje ne žele da u životu više vide tu dosadnu naranžinu koru. Ono što je takođe veoma bitno jeste da se ove helanke jednostavno održavaju i mogu se prati u mašini za veš.

Beba Maksimović je inovativna dama koja je osmislila način da pomogne savremenim ženama koje imaju problem sa celulitom i uz pomoć helanki modernog dizajna i drvenih kuglica pronašla rešenje za ovaj estetski problem. One su rezultat predanog istraživanja sa ciljem da budu delotvorne i prijatne za nošenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs