Tužno

Gladovala, evo u šta se pretvorila: Jezivo upozorenje svim ženama! (FOTO)

A sve što je želela je da izgleda kao popularna manekenka Miranda Ker
Lepi & Zdravi 27.08.2015. - 13:38h Autor: Stil
Foto: Printscreen Instagram/Kristi Svadling

Sa 18 godina najveća briga za Kristi Svadling trebalo bi da bude upis na fakultet. Umesto toga, ona se muči sa poremećajem u ishrani i svoje iskustvo prenosi drugima da ne bi došli u istu situaciju. A sve što je želela je da izgleda kao popularna manekenka Miranda Ker.

 

Zbrčkano telo Donatele Versaće: Poznata kreatorka zaprepastila sve! (FOTO)

 

"Fotošopirane fotografije Mirande Ker definitvno su uzrok mog pogrešnog viđenja sopstvenog tela, zato što sam mislila da tako treba da izgledam. Vremenom sam zbog bolesti postala mršavija od manekenke. Prestala sam da razmišljam o modelima i postala sam opsednuta time da budem još mršavija," kaže Kristi.

 

Njena porodica se nikada nije zdravo hranila. Deca su bila ljubomorana na Kristi zato što je mogla da jede čokoladu, čips i brzu hranu. Bila je bucmasta kada je bila mlađa, a zbog težine, vršnjaci u školi su je maltetrirali. Zato je prestala da jede. "Nisam skoro ništa jela. Možda po dva obroka dnevno koja su imala manje od po 300 kalorija. Kao da sam imala đavola u glavi koji mi je stalno govorio da moram da budem još mršavija," priseća se Kristi. Ubrzo je izgubila snagu i postala je vezana za krevet.

 

Izgladnela glumica prevršila svaku meru: Svi su gledali u njeno koščato telo! (FOTO)

 

"Najveći problem imala sam kada sam izgubila 13 kilograma u kratkom vremenskom periodu. Shvatila sam da sam mršavija od Mirande i to mi se nije nimalo dopalo" kaže ova tinejdžerka. Tada je imala najmanje kilograma. Svega 30.

 

Doktori su potvrdili da je poremećaj ishrane u pitanju. Kristi je trebalo da se pridržava upustvava koje je dobila od doktora i ponovo na kontrolu dođe za tri meseca, ali joj je pozlilo i ubrzo je bila smeštena u bolnicu. Nije prošlo mnogo vremena, a Kristi je do 17. rođendana već tri puta bila u bolnici.

 

"Pogledala sam sam se u ogledalo i sama sebi sam bila odvratna. Poslatala sama svesna da polako ubijem sebe. Tada sam ponovo počela da jedem," rekla je Kristi.

 

Sada se ova tinejdžerka svakodnevno trudi da popravi svoje zdravlje i povrati kilograme, ali i da svojom pričom motiviše druge da ne ponove njenu grešku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...