Možda niste znali

Bore nisu samo znak starenja: Evo kako odaju vaš karakter!

Na vašem licu jasno može da se otkrije šta vas muči i koje vaše navike štetno deluju na zdravlje i izgled
Lepi & Zdravi
22:34h Autor:
Bore nisu samo znak starenja: Evo kako odaju vaš karakter!
Foto: Shutterstock

Bore nisu samo znak starenja, već mogu da otkriju i šta vas muči i koje vaše navike štetno deluju na zdravlje i izgled.

Psiho test: Koje vrednosti i ideali vladaju vašim životom?

Tako kod osoba koje imaju izražene horizontalne bore na čelu može da se zaključi da su previše zabrinuti. Kod mlađih osoba mogu da budu znak za preteranu konzumaciju šećera, mlečnih proizvoda, kao i biljnih i životinjskih ulja i masnoća.

Dve vertikalne bore između obrva označavaju ljutnju ili potisnutu ljutnju koja može da se izražava nestrpljenjem, frustracijom i/ili dosadom. Ako se te bore spuštaju naniže, prema korenu nosa, mogu znače brige i preteranu koncentraciju.

Holivudska maska za podmlađivanje: Jednostavan recept, maksimalni rezultati!

Ako ste primetili vertikalne bore na vašem obrazima, onda je to znak da ste pod konstantnim stresom, velikim.Bore na usnama, naročito one sitne vertikalne iznad gornje usne upućuju na preteranu brižnost. Često su praćene kratkim borama "razočaranosti" koje se iz uglova usana spuštaju ukoso prema vilici. Sitne vertikalne linije koje se nalaze ispod donje usne označavaju ogorčenost i nezadovoljstvo životom.

Prevaziđite razočaranje i izlečite slomljeno srce: 7 saveta koji će vam vratiti veru u ljubav!

Bore na bradi, odnosno vertikalne linije na bradi, pogotovo kod mladih osoba upućuju na strahove, iracionalne ili racionalne.

Borice koje se iz spoljašnjeg ugla oka u luku "penju" prema gore govore o sreći i veselju, a one koje se spuštaju prema jagodicama i/ili još niže, po obrazima, znak su da je za vas bilo više tuge nego veselja.

Mudra priča koja vas oslobađa briga: Ugledajte se na stolara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs