Promo

U KUHINJI VAM JE POTREBAN OŠTRAČ NOŽEVA: Neka uvek budu kao novi, ne morate da ih kupujete!

U kuhinji vam je što šta potrebno za bolju organizaciju, kao i pripremu hrane.

Lepi & Zdravi
U KUHINJI VAM JE POTREBAN OŠTRAČ NOŽEVA: Neka uvek budu kao novi, ne morate da ih kupujete!
Foto: AVC Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Volite da provodite vreme u kuhinji i da spremate ukusna jela, ali nekad vam sitnica može pokvariti to uživanje. Tupi noževi su upravo jedna od tih sitnica. Samo što sada ne morate da kupujete nove, već možete sami da ih zaoštrite. Potreban vam je Nava - Oštrač noževa!

Nož
foto: Promo

Nava oštrač noževa ima neklizajuću osnovu koja osigurava njegovu stabilnost za bezbednu upotrebu. Telo alata je napravljeno od visokokvalitetne izdržljive plastike, a ručka je neklizajuća, ergonomska i meka na dodir. Glava brusilice se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.

Prvi štap je od volfram čelika, dok su druge dve keramičke. Glava brusilice se može ukloniti radi lakšeg čišćenja. Nije pogodan za nazubljene i keramičke noževe.

Nož
foto: Promo

Oštrač noževa je veoma lagan - 0,16kg.

Dimenzije su: dužina: 21,5cm, visina 6,5cm, širina 5cm.

Ima trostepeni sistem: prvi služi za oštrenje i obnavljanje ivice, drugi precizno zaglađuje, a treći je za fino poliranje.

Sve što je potrebno je da uradite jeste da nekoliko puta provučete nož kroz proreze oštrica i postaje kao nov! OVDE možete poručiti oštrač noževa po SNIŽENOJ ceni od samo 890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs