KAKO NAJLAKŠE DA OČISTITE PRLJAVU OBUĆU: Na jednostavan način neka bude kao nova!

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO NAJLAKŠE DA OČISTITE PRLJAVU OBUĆU: Na jednostavan način neka bude kao nova!
Foto: Iurii Golub / Alamy / Alamy / Profimedia

Obuća se brzo prlja ako je nosite svakodnevno, pogotovo svetle boje i bela. Koje god da imate, potrebno im je pružiti posebnu negu kako bi vam što duže trajale. Znamo da je najlakši način da ih stavite u mašinu za pranje veša, ali često takvo pranje može da ih ošteti, a vi da se tako pozdravite za omiljenim parom obuće. Zato vam preporučujemo bolji način, a sve što vam je za to potrebno jeste sredstvo za čišćenje cipela!

sredstvo za čišćenje cipela
foto: Promo

White shoe cleaning cream je svestrana pasta za čišćenje obuće koja pruža efikasno održavanje i čišćenje obuće.

Sa svojim neto sadržajem od 260 grama, dolazi u praktičnoj bočici i ima čvrstu pastu kao oblik.

  • Brisanje mrlja bez pranja: Nežno obrišite i brzo uklonite sve vrste tvrdokornih mrlja – čišćenje i održavanje u jednom koraku.
  • Duboko prodiranje u gornji deo obuće: Koristi surfaktante i biološke enzime za razgradnju mrlja i pruža temeljno čišćenje.
  • Mala bela krema za čišćenje cipela: Osim što čisti, ima osvežavajući miris i ostavlja prijatan miris nakon upotrebe, pri čemu ne oštećuje materijal obuće i ne iritira kožu ruku.
  • Uklanja prljavštinu i posvetljuje: Dualni faktor zaštite stvara izolacioni film na gornjem delu obuće nakon čišćenja, efikasno izolujući prašinu i mrlje.
  • Biljni faktori: Duboko prodiru u unutrašnjost vlakana, razgrađujući tvrdokorne mrlje i pružajući sveobuhvatno čišćenje.

U pakovanju dolazi jedna tuba sredstva za čišćenje cipela, pružajući vam jednostavan i efikasan način održavanja i čišćenja vaše obuće kod kuće.

Za blistavu obuću OVDE poručite ovo fenomenalno sredstvo za čišćenje po ceni od 1.190 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

sredstvo za čišćenje cipela
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs