SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO: Svet je sažaljeva zbog bolesti, ona od života napravila košmar kad je smuvala narkomana

Nikol Egert je imala blistav početak karijere, svi su joj predviđali velike uspehe, ali je ona povukla neočekivan potez

Lepi & Zdravi
23:11h
SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO: Svet je sažaljeva zbog bolesti, ona od života napravila košmar kad je smuvala narkomana
Foto: preentscreen/Instagram

Nikol Egert objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj je prvi put pokazala kako izgleda bez kose.

Glumica i zvezda serije "Čuvari plaže" Nikol Egert (52) trenutno prolazi kroz težak period u životu.

Nikole je nedavno dijagnostifikovan rak dojke koji se nalazi u drugoj fazi, a tokom lečenja otkriveno je da ima i kancerogene ćelije u limfnim čvorovima. Nedavno je morala potpuno obrijati svoju glavu zbog toga, što je uradila sama i zabeležila na Instagramu. Sada je prvi put na društvenoj mreži pokazala kako izgleda bez kose.

"Jajoglava" je šaljivo napisala uz sliku iz bolnice, što je navelo njene pratioce na tugu. Članovi porodice, kolege i bliski prijatelji su joj pružili podršku i komentarisali kako izgleda lepo.

Nikol Egert
foto: Profimedia

Nicole se suočila sa ovom teškom dijagnozom u decembru prošle godine. Za magazin People je izjavila kako je prvo mislila da su simptomi koje je primetila prvi znaci menopauze. U samo tri meseca dobila je 11 kilograma i u oktobru je osetila jaku bol u levoj dojci.

Nikol Egert
foto: Profimedia

"Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla kod svoje lekarke opšte prakse, a ona mi je rekla da moram da odem na pregled", rekla je tada.

Pobegla iz čuvene serije zbog ružnih komentara

Nikol je ulogu u "Čuvarima plaže" dobila sa samo 19 godina, a iz kultne serije je otišla 1994. godine, nakon čega nije imala neke zapaženije uloge, pa je kasnije rekla da je zbog toga zažalila.

- Bila sam vrlo mlada i moja karijera je do tad bila drugačija. Instinkt mi je govorio da se sklonim i vratim se tamo gde sam bila. Zvali su nas "d*oljama iz Čuvara plaže", zatim smo postale "komadi iz Čuvara plaže", a onda "ikone Čuvara plaže". To mi je promenilo karijeru, promenilo je osobe koje su me zvale za druge poslove i sve me to uplašilo. Tad sam mislila da je pobeći od toga i napustiti seriju ispravna odluka - rekla je jednom prilikom novinarima.

Na poslovnom planu joj dugo nisu cvetale ruže, iako se trudila da vrati staru slavu. Kako joj to nije polazilo za rukom 2013. godine je proglasila bankrot. Ali, tada je do izražaja došla njena borbenost. Pokazala je da je snalažljiva, te je pokrenula posao sa sladoledom, kako bi mogla da zarađuje za život. Danas ima svoj podkast "Perfectly Twisted".

Nikol Egert
foto: Profimedia

Neko vreme glumica je bila verena za kanadskog glumca Korija Haima, kojem je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Džastinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu ćerku Dilan Elizabet (24). Potom je 2011. godine donela na svet i drugu naslednicu Kigan, međutim, a ko je otac devojčice i dalje je misterija.

Optužila starijeg kolegu da ju je seksualno zlostavljao

Pažnju je privukla 2018. godine, kad je 12 godina starijeg kolegu Skota Baioa optužila da je seksualno zlostavljao dok su zajedno glumili u seriji "Charles in Charge". Ispričala je da je sve počelo flertovanjem i neprimerenim dodirima kad je imala samo 14 godina, kao i da su spavali zajedno kad joj je bilo 17. Baio je, s druge strane, tvrdio da ga je Nikol uhodila i bila "opsednuta njime", kao i da je priznao samo da su jednom spavali zajedno kad je imala 18 godina, pa je rekao da je ona to inicirala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs