OVA DEVOJKA JE HTELA DA IMA BLISTAVO BELE ZUBE, PA JE JAVNO ISMEJANA: "Kupila si sebi konjske zube, tako ti i treba"

Lorena Hartli je htela da ima belje i savršenije zube, zato je odlučila da uradi zubne fasete, ali sve je krenulo u pogrešnom pravcu

Lepi & Zdravi
Autor:
OVA DEVOJKA JE HTELA DA IMA BLISTAVO BELE ZUBE, PA JE JAVNO ISMEJANA: "Kupila si sebi konjske zube, tako ti i treba"
Foto: Printscreen/TikTok

Holivudski osmeh je jako popularan, pa devojke danas pošto poto izbeljuju svoje zube kako bi dobile blistavo beli osmeh. Takvu želju je imala i Lorena Hartli koja je odlučila da uradi zubne fasete kako bi dobila belje zube.

Zubne fasete se prave po meri tako da naležu prirodno na ceo zub i dizajnirane su da prikriju nesavršenstva poput mrlja na zubima, promenu bolje, praznine ili pukotine.

Loren pre nego je odlučila da kupi belje zube
Loren pre nego je odlučila da kupi belje zubefoto: Printscreen/TikTok

Lorena je odlučila a uradi upravo takve fasete kod stomatologa koji ih je radio za 195 dolara. Pošto joj se cena činila i više nego dobrom, ona je odlučila da fasete stavi na čitavu vilicu. A rezultat toga je bio to što nije mogla da zatvori usta jer su joj se zubi povećali, zbog čega nije mogla normalno ni da priča.

Duboko razočarana, Lorena je svoje užasno iskustvo podelila na TikToku, dok su je korisnici te mreže ismejali govoreći joj da je dobila "konjske zube".

Loren nakon što je kupila nove zube
Loren nakon što je kupila nove zubefoto: Printscreen/TikTok

"To si i zaslužila!","Šta si očekivala da ćeš dobiti za 195 dolara?"

Ova njena objava preko noći postala je viralna, a komentari su se samo nizali. Stomatološka ordinacija koja joj je uradila fasete kontaktirala ju je u želji da popravi štetu, ali Lorena je samo htela povraćaj novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs