ŽELITE DA IZBRIŠETE BORE: Za mladalački izgled vam je potrebno samo OVO!

Ako niste počeli na vreme da vodite računa o svom izgledu i o tome kada će vam se pojaviti bore, nemojte misliti da je kasno.

Lepi & Zdravi
Autor:
ŽELITE DA IZBRIŠETE BORE: Za mladalački izgled vam je potrebno samo OVO!
Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia

Takođe ne morate da se podvrgavate skupocenim tretmanima i da idete “pod nož”. Redovna higijena i dnevna rutina vam brzo mogu pomoći da se otarasite bora. I najvažnije i najbitnije rešenje se nalazi u OVOJ kremi - Alp rose krema!

Alp Rose
foto: Promo

Alp rose krema stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, ona stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje. Nanesite je na čistu kožu u tankom sloju dva puta dnevno, ujutru i uveče, i laganim pokretima utrljajte. Već nakon 15 dana korišćenja vidljivi su prvi, pozitivni pomaci. Tajna se krije u njenom sastavu – bazirana je na matičnim ćelijama Alpske ruže!

Započnite već danas svoju transformaciju i naručite Alp Rose klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena jednog pakovanja iznosi 4.460 rsd, a ukoliko kupite 2 pakovanja, treće ćete dobiti na poklon - OVDE. Ukoliko kupite 3 pakovanja, još dva dobijate gratis klikom OVDE.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman prirodnih preparata za negu celog tela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs