PRAKTIČNI PROIZVODI ZA KUĆU: Olakšajte svakodnevnicu i pronađite sve na jednom mestu!

U vašem domu želite da sve bude lepo organizovano, čisto i sređeno.

Lepi & Zdravi
Autor:
PRAKTIČNI PROIZVODI ZA KUĆU: Olakšajte svakodnevnicu i pronađite sve na jednom mestu!
Foto: RossHelen editorial / Alamy / Alamy / Profimedia

Obožavate praktične stvari koje vam mogu pomoći u svakodnevnim obavezama po kući. Izdvojili smo najtraženije i najpopularnije proizvode, i ako već niste, vreme je da ih nabavite.

Filter tuš sa kuglicama od aktivnog uglja, zeolitom i srebrnim nitima, prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida. Deluje anti bakterijski, uklanja kamenac i neprijatne mirise, dajući vodi izuzetnu čistinu i mekoću. Laserski bušeno sito, daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom, što znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine.

Tuš sa kuglicama
foto: Promo

OVDE ga možete poručiti po ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Revolucionarni uređaj za čišćenje koji će vas osloboditi napornog pranja površina - Mini mop! To je inovativni proizvod koji kombinuje praktičnost, efikasnost i kompaktnost kako bi vam pružio brzo i jednostavno rešenje za uklanjanje nečistoća s različitih površina.

Mini mop
foto: Promo

Ovaj izuzetan uređaj ima oprugu koja se povuče, čime se stvara pritisak koji izvuce i iscedi vodu. uklanja prljavštinu bez potrebe za pranjem. Bez obzira da li se radi o stolovima, podovima, kuhinjskim površinama ili nameštaju, Mini Mop je dizajniran da efikasno uklanja nečistoće, masnoće i mrlje.

Poručite ga OVDE po ceni od 1.090 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Još jedan proizvod koji ćete sigurno obožavati jeste brzosušeća prostirka za kupatilo.

Prostirka za kupatilo
foto: Promo

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Neophodan dodatak za svaku kuhinju jeste Nicer Dicer seckalica za voće i povrće!

seckalica za povrće
foto: Promo

Napravite savršene oblike za salatu i povrće! Iseckajte razne sastojke u male ili velike kocke.Ovo je kvalitetna seckalica za sir, voće i povrće. Seče namirnice u sekundi, a čvrstom i oštrom mrežom iseca savršeno željene oblike. Prednost je i što se izuzetno lako čisti.

Po ceni od 1.280 rsd poručite ovu praktičnu seckalicu OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

* Pogledajte sve zanimljive proizvode za kuću na jednom mestu OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs