NEPOGREŠIVI SAVEZNIK ZA PREPLANULI TEN: Otkrijte tajnu besprekornog samopotamnjivanja!

Evo kako do preplanulog tena bez upotrebe solarijuma i izlaganja štetnim sunčevim zracima.

Lepi & Zdravi
Autor:
NEPOGREŠIVI SAVEZNIK ZA PREPLANULI TEN: Otkrijte tajnu besprekornog samopotamnjivanja!
Dr Viton Bio Bronzan kapi., Foto: promo

U današnje vreme, postizanje preplanulog tena postalo je jednostavno uz čarobne proizvode za samopotamnjivanje. Više nema potrebe da se izlažete štetnim sunčevim zracima ili da koristite solarijum.

Revolucionarni proizvodi za samopotamnjivanje koji vam omogućavaju da postignete prirodan i blistav ten bez ikakvih rizika. Oni se lako nanose na kožu i postepeno razvijaju predivnu boju koja se prilagođava vašem tenu. Bez mrlja ili nesavršenosti, pružaju ravnomeran i dugotrajan rezultat. Uz njih, možete izgledati kao da ste upravo proveli nekoliko dana na plaži, i to bez ikakvog napora ili odlaska na put.

Isprobajte proizvod za samopotamnjivanje koji će vam pored preplanulog tena i negovati vašu kožu - Dr.Viton Bio Bronzan kapi 30ml ! Ove kapi omogućavaju zlatno-bronzani ten kroz 3-4 sata uz prilagođavanje inteziteta tena na osnovu broja dodatnih kapi (4-12).

promo
foto: promo

Dr.Viton Bio Bronzan kapi sadrže 98,9% prirodnih sastojaka od kojih je 72% organski i obogaćeno podmlađujućim fito-kompleksom s organskim ekstraktima šipka, acai, chlorella, goji i zelenim čajem koji će podmladiti, osvežiti i dati sjaj vašoj koži.

Kapi se savršeno kombinuju sa vašom postojećom kremom ili losionom za telo.

Dr.Viton Bio Bronzan možete poručiti OVDE po SNIŽENOJ ceni ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs