OSEĆATE SE UMORNO, BEZVOLJNO, NEISPAVANO I BEZ SNAGE: OVO je rešenje i tajna jakog imuniteta!

Dan vam je prepun obaveza, ne spavate dovoljno, stalno se osećate umorno i borite se da poboljšate imunitet - sve su to zdravstveni faktori koji su posledica brzog i modernog načina života

Lepi & Zdravi
Autor:
OSEĆATE SE UMORNO, BEZVOLJNO, NEISPAVANO I BEZ SNAGE: OVO je rešenje i tajna jakog imuniteta!
Foto: Profimedia / Wavebreak Media LTD / Wavebreak /

Posledice takvog života su dalekosežne iako su neke od njih manje opasne, neke mogu biti zabrinjavajuće.

Ali uvek postoji nešto na šta možete računati za pomoć, a to je superhrana. Nije u pitanju bilo koja već spirulina, jedna od najpopularnijih visokohranljivih namirnica 21. veka.

Spirulina
foto: Promo

Spirulina San Sebastian, zahvaljujući dokazanim pozitivnim efektima, lako i brzo će postati važan faktor za vaše telo, jer će brzo pokazati svoje blagodati ako je redovno uzimate.

Sa 8 do 10 tableta dnevno, raspoređenih pre ili posle svakog glavnog obroka, obezbedićete telu osam esencijalnih masnih kiselina, beta-karoten i antioksidanse koji će vaš imunitet dovesti u savršenu ravnotežu, spremnu za borbu protiv svih virusa i bakterija.

Spirulinom San Sebastian stimulisaćete uklanjanje toksina iz krvotoka, smirićete moguće zapaljenske procese u organizmu i tako omogućiti imunološkom sistemu da radi punim kapacitetom.

Spirulina San Sebastian bogata je antioksidantima koji smanjuju količinu slobodnih radikala, što smanjuje šansu za razvoj hroničnih bolesti, posebno kardiovaskularnih.

Zahvaljujući spirulini San Sebastian dobićete energiju za posao, povećaćete izdržljivost i eliminisaćete umor! Spirulina u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću i zdravom ishranom može u potpunosti promeniti način na koji vaše telo funkcioniše.

Na tržištu postoji mnogo vrsta spiruline i zato treba obratiti pažnju na njen kvalitet i poreklo.

Spirulina San Sebastian je organski proizvod, kontrolisanog i testiranog kvaliteta koji će uravnotežiti imunitet i omogućiti vašem telu da funkcioniše u pozitivnom smeru

Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.020 rsd za 300 tableta, ili 1.530 rsd za 600 tableta. Požurite da poručite dok traje AKCIJA!

* Pogledajte OVDE još proizvoda koji su u službi vašeg zdravlja i lepote!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs