SVE JE U MALIM ZNACIMA PAŽNJE: Darujte dragoj osobi originalan i unikatan poklon!

Na vrlo brz i jednostavan način možete uneti malo radosti vama dragim ljudima

Lepi & Zdravi
Autor:
SVE JE U MALIM ZNACIMA PAŽNJE: Darujte dragoj osobi originalan i unikatan poklon!
Foto: Profimedia

Svi znamo da znaci pažnje nikada nisu bili na odmet, a pogotovo sada kada živimo u užurbanom svetu gde su uvek neke turbulencije zbog kojih neki put klonemo. Sve što je potrebno jeste da budete kreativni, duhoviti i da izaberete kvalitetan u unikatan komad odeće. U nastavku pogledajte neke od proizvoda koje možete već danas naručiti i iznenaditi nekoga!

Majica za tetku - TETKA INSTITUCIJA je 100% pamučna majica, odličnog kvaliteta štampe i idealan poklon za najdražu osobu u vašem životu. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/ 442-05-02 svakog radnog dana, za samo 1.800 rsd.

HANGAR
foto: Promo

Majica Jednorog od 100 % pamuka je idealan poklon za osobe koje se osećaju magično i jedinstveno. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/ 442-05-02 svakog radnog dana, za samo 1.800 rsd.

HANGAR
foto: Promo

Duks Horoskop je napravljen za sve one koji veruju i ne veruju u horoskop. Odličan je kao izgovor za nešto što ne želite uraditi. Pamučni duks, 100 % pamuk, duks sa kapuljačom i džepom na prednjoj strani, ranflom na dnu duksa i na rukavima. Porudžbinu izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj 011/ 442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.200 rsd.

HANGAR
foto: Promo

Duks Stay Wild je duks za sve one koji ne žele da ih svakodnevica tako jako prigrli. Za one koje vole da putuju, eksperimentišu i uživaju. Stvoren je za one koji vole prirodu, cveće i sve lepo što život nudi. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.500 rsd.

HANGAR
foto: Promo

Duks Hokus Pokus je napravljen za sve nas i sve one koji ne mogu da funkcionišu bez kafe. Pogotovo za one za koje dan ne može da počne bez prve jake jutarnje kafe, kao i za one koji ne mogu da se fukisiraju bez nje. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 3.500 rsd.

HANGAR
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte sve dostupne modele.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs