POSTOJI REŠENJE ZA SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Pobedite na potpuno prirodan način ovu tegobu!

Nema nikakve sumnje da kada vam izostane menstruacije nije nešto na šta ostajete skroz smireni i hladni

Lepi & Zdravi
Autor:
POSTOJI REŠENJE ZA SINDROM POLICISTIČNIH JAJNIKA: Pobedite na potpuno prirodan način ovu tegobu!
Foto: Profimedia

Rešili ste da prvo krenete da pratite signale svog tela i da se obratite svom ginekologu. Zajedno sa vašim beleškama i detaljnim pregledom, dijagnostikovali su vam sindrom policističnih jajnika, zbog kog ste imali neredovne cikluse. Znate da inače pojava policističnih jajnika može da utiče i na to da žena teže ostane u drugom stanju. Sem toga, oni utiču i na povećanje telesne težine, a može se desiti da kod nekih žena izazovu gubitak kose. Ukoliko se mučite sa ovim problemom, nema potrebe više da očajavate, pored redovnih kontrola i regulisanju vaših navika postoji još jedan saveznik u vašoj borbi – to je preparat Folinomel!

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel
foto: Profimedia

* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs