POIGRAJTE SA OVOG PUTA VI SA RETROGRADNIM MERKUROM: Izaberite poludragi kamen koji vam u tome može pomoći!

Merkur, o taj čuveni Merkur koji vlada poljima komunikacija, tehnologija, putovanjima je opet u periodu retrogradnosti i drma tlo pod nogama. U toku ove vladavine retrogradnog Merkura možda vam bude da teško izraziti sebe i svoje mišljenje, preterano razmišljate i u konstantnoj ste brizi šta sredina misli o nama

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Dok se taj astrološki akspet nezavrši, možete se osloniti na pomoć prijatelja koji ima moć da kanališe vibracije - a to je svakako poludrago kamenje. Poludrago kamenje osim što pored svoje estetike daje lepu notu, on ima i zaštitnu moć. Sve što je potrebno u ovako teškim trenucima vladavine retrogradnog Merkura jeste da ga nosite blizu sebe ili kao nakit kako bi vas zaštitio od negativnih energija, lošeg raspoloženja, ali i isto tako privukao ljubav i sreću u vaš život. Ono što vi možete da uradite jeste da izaberete kamen na osnovu intuicije ili na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Hematit odgovara Ovnu, Vagi, Škorpiji i Jarcu

Dragi kamen
foto: Promo

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema. Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Kalcedon odgovara Blizancima, Škorpiji i Strelcu

Dragi kamen
foto: Promo

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma. Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Citrin odgovara Blizancima, Devici, Vagi i Vodoliji

Dragi kamen
foto: Promo

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera. Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd , OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ametist odgovara Škorpiji, Strelcu, Vodoliji i Ribama

nakit, hangar nakit, hangar, Direct shop poludrago kamenje sa lančićem, Poludrago kamenje
foto: Promo

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce. Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ružičasti kvarc odgovara Biku, Raku, Devici i Jarcu

nakit, hangar nakit, hangar, Direct shop poludrago kamenje sa lančićem, Poludrago kamenje
foto: Promo

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima. Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom. Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

Onix odgovara Jarcu,Lavu, Strelcu i Vodoliji

nakit, hangar nakit, hangar, Direct shop poludrago kamenje sa lančićem, Poludrago kamenje
foto: Promo

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije. Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Tigrovo oko odgovara Blizancima, Raku i Strelcu

nakit, hangar nakit, hangar, Direct shop poludrago kamenje sa lančićem, Poludrago kamenje
foto: Promo

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost. Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Sokolovo oko odgovara Ovnu, Blizancima i Vodoliji

nakit, hangar nakit, hangar, Direct shop poludrago kamenje sa lančićem, Poludrago kamenje
foto: Promo

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje. Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1 390 rsd, a OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je BESPLATNA.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs