KAKO DA SE OSLOBODITE BOLA U VRATU? Ova reolucionarna terapija će vam pomoći da normalno funkcionišete!

Bolovi u vratu mogu se pojaviti zbog nepravilnog položaja tokom spavanja, čestog sedenja ili manjka fizičke aktivnosti

Lepi & Zdravi
12:04h Autor:
KAKO DA SE OSLOBODITE BOLA U VRATU? Ova reolucionarna terapija će vam pomoći da normalno funkcionišete!
Foto: Profimedia

Sve češće se pojavljuje bol i zbog napetosti i stresa. Taj prvi bol često ljudi zanemaruju i misle da će brzo proći sam od sebe. Iako se to nekad i dešava, može doći i do pogoršanja. Zato, reagujte na vreme!

Predstavljamo vam revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu - Vratna kragna CD3 sa dekompresionim sistemom. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna
foto: Promo

Vratna kragna:

Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju

Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu (model NTD 3000)

Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom

Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije

Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost (NTD 3000)

Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.

Vratnu kragnu možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs