IMATE BOLOVE U LEĐIMA I NE ZNATE KAKO DA IH SE OSLOBODITE? Evo na koji efikasan način da se oporavite!

Bol u leđima se javlja većini populacije, nekada od lošeg spavanja ili držanja, čestog sedenja na poslu ili povreda

Lepi & Zdravi
Autor:
IMATE BOLOVE U LEĐIMA I NE ZNATE KAKO DA IH SE OSLOBODITE? Evo na koji efikasan način da se oporavite!
Foto: Profimedia

Ako se ne reaguje na vreme, često se dešava da se bol pogoršava i širi. U početku uzimate na svoju ruku lekove protiv bolova misleći da će se na taj način problem rešiti sam od sebe, ali nakon nekog vremena to više nije dovoljno. Na preglede se čeka jako dugo, pa počnete da se navikavate da sa tim bolom živite. To naravno nije rešenje, a mi smo pronašli efikasan način da se vratite svakodnevnim obavezama bez tegoba!

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 3.300 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Pojas za leđa
foto: Promo

Dekompresioni pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa. Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd.

pojas za leđa
foto: Promo

LDP1 dekompresioni pojas za leđa je sa panelom – plastični paneli pružaju dodatnu stabilizaciju kičme. LDP1 pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa. Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.300 rsd.

Pojas za leđa
foto: Promo

Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs