POGLEDAJTE PA PROCENITE SAMI

VLADIMIR PUTIN IZGLED 10 GODINA MLAĐE ZBOG ESTETSKIH KOREKCIJA, TVRDI DR DAVIDOVIĆ: Evo šta je sve radio na licu! (FOTO)

Godinama se šuška da je prvi čovek Rusije redovan gost klinike za estetske korekcije

Lepi & Zdravi
09:59h Autor:
VLADIMIR PUTIN IZGLED 10 GODINA MLAĐE ZBOG ESTETSKIH KOREKCIJA, TVRDI DR DAVIDOVIĆ: Evo šta je sve radio na licu! (FOTO)
Foto: Profimedia / kolaž

Doktorka i specijalistkinja estetske medicine kaže da je evidentno da je ruski predsednik verni obožavalac botoksa i hijalurona.

Ako niste znali, Vladimir Putin je neko za koga se godinama spekuliše da je verni posetilac plastičnih hirurga. Naravno da za to nikada niste mogli da čujete ili dobijete potvrdu, ali specijalistkinja estetske medicine, doktorka Kristina Davidović odlučila je da se pozabavi vidnim promenama na licu ruskog predsednika.

Kristina, koja inače brine o estetskim zahvatima brojnih slavnih dama, objavila je detaljnu analizu na svom Instagram profilu. Svoju objavu započela je rečenicom da Vladimir Putin razbija predrasudu da su metode ulepšavanja rezervisane samo za žene.

"Često na brdovitom Balkanu čujemo vrlo pogrdne reči za muškarca koji drži do svog izgleda, smatrajući da je estetika rezervisana samo za žene. E pa evo, dragi naši, pre/posle dragog nam prijateljskog predsednika. Za nekog ko ima i biografiju i reputaciju i stav kao on, ne može se reći nijedna ružna reč na račun njegovog antiaginga i ulepšavanja. Nije mi malo manji ni gospodin, ni muškarčina, ni lider, zato što se podvrgnuo ovim zahvatima", napisala je doktorka.

Prema njenim rečima, Putin se pobrinuo da izgleda deset godina mlađe.

"Naprotiv, vratio se deceniju unazad uz pomoć botulinum neuromodulatora (gornja trećina lica), nadoknada volumena (verovatno transfer masti i fileri-srednja i donja trećina lica)", napisala je dr Davidović, koja se potom obratila muškarcima:

"Draga jača polovino, nećete izgubiti na svojoj muškosti ukoliko uklonite par bora, a i dalje možete izgledati jednako opasno. Jednostavno, vodite računa o sebi, to je takođe seksi. Postoji jasna razlika između muške i ženske estetike i ne treba da vas feminizujemo, ali mali 'mic' na pravim mestima može mnogo poboljšati vaš kvalitet života", napisala je doktorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs