Pravi lek

UPORAN KAŠALJ I TEŠKO DISANJE SU GA DUGO PRATILI NAKON PRELEŽANOG VIRUSA: Lekovi nisu pomagali, ali OVO jeste!

Izaberite samo najbolje za sebe

Lepi & Zdravi
Autor:
UPORAN KAŠALJ I TEŠKO DISANJE SU GA DUGO PRATILI NAKON PRELEŽANOG VIRUSA: Lekovi nisu pomagali, ali OVO jeste!
Foto: Shuterstock

"Bio-Teo mi je poboljšao kvalitet života," počinje priču Nenad (52). "Preležao sam virus u periodu kada je bio najjači i to se odrazilo na moj nervni sistem i nestabilno zdravlje nakon toga. Imao sam terapiju, lečio sam se, ali u skorije vreme, nisam mogao da se nadišem, kašalj me je dugo pratio, i otežavao disanje."

- Takođe, nisam mogao ni da se naspavam. Sa lekovima se nisam baš dobro „slagao“, pa sam pokušao da potražim pomoć i među biljnim preparatima, naročito kada su se već „nanizale“ godine, i morao sam da uradim nešto ozbiljnije po pitanju svog zdravlja.

- Na internetu sam pronašao proizvode Bio-Teo Centra, i informisao sam se o njihovim biljnim preparatima. Pošto verujem u moć biljaka, nabavio sam komplet br. 6 za pluća i disajne puteve.

Kako ističe gospodin Nenad, posle dva kompleta već se osetilo poboljšanje.

- Popio sam ukupno tri kompleta i sada pravim propisanu pauzu. Otišao sam na kontrolu i lekar mi je rekao da je spirometrija „kao u mladića“, a to i sam mogu da osetim, jer toliko sam se uželeo vazduha da ne mogu da verujem da ponovo dišem punim plućima.

- Ranije sam stalno osećao težinu u njima, kao da mi je neko okačio teg o grudi. Sada je to nestalo i veoma sam rasterećen. Takođe, kiseonik u krvi mi je na normali, što se dugo nije desilo. Zakazan mi je CT za mesec dana, i na osnovu mog sadašnjeg stanja, siguran sam da će rezultati biti dobri.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox :

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

bio teo
foto: Promo

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 2.340 rsd za Srbiju, 39 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs