Sniženje

VELIKA AKCIJA POVODOM DANA ŽENA: Ne propustite ovu priliku da učinite vaše zube blistavo belim uz Ola Smile set!

Na ženi, a ni na muškarcu, ne postoji ništa lepše od negovane kože i lepog osmeha

Lepi & Zdravi
Autor:
VELIKA AKCIJA POVODOM DANA ŽENA: Ne propustite ovu priliku da učinite vaše zube blistavo belim uz Ola Smile set!
Foto: Shutterstock

On može da transformiše raspoloženje okruženja u kome se nalazite, probije led i razveseli srce. Pored toga, blistav osmeh pruža samopouzdanje i može znatno da poboljša mnoge aspekte života kao što su stav, izgled, lični rast, profesionalni razvoj, međuljudski odnosi…

Najbolje setove za izbeljivanje zuba kod kuće sada možete naručiti po sniženoj ceni i obezbediti sebi prelepe zube u rekordnom roku! Iskoristite ovu neverovatnu priliku i učinite svoj osmeh blistavo belim, jer sada je pravi trenutak za to!

Ola smile set predstavlja rešenje za beljenje zuba prirodnim i sigurnim putem. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i novog gela za izbeljivanje, zubi se mogu izbeliti od 2 do 8 nijansi.

Ola set
foto: Promo

Izbeljivanje traje samo 16 minuta! Ugrađeni tajmer automatski prekida akciju izbeljivanja nakon tog vremena, zatim ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Set uključuje USB LED svetlo, 2 olovke za izbeljivanje, 1 vodič za nijanse, 1 iPhone adapter, 1 Android adapter i uputstvo za korišćenje.

Ola set
foto: Promo

Ceo proces izgleda ovako:

  1. Nanesete gel za izbeljivanje. Skinete poklopac sa olovke i okrenete donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice. Nanesete tanak sloj gela na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.
  2. Povežete uređaj sa mobilnim telefonom.
  3. Umetnete i osvetlite LED svetlo. Stavite usnik u usta i osvetlite pritiskom na dugme na pakovanju. Usnik će svetleti sjajno plavom bojom. Opustite usne, nema potrebe da jako zagrizete. Slobodni ste za obavljanje više zadataka ili jednostavno da se opustite dok izbeljujete vaše zube. Nakon 16 minuta, LED svetlo će se automatski isključiti.
  4. Ponovite. Za najbolje rezultate, preporučuju se uzastopne aplikacije za izbeljivanje svakog dana, tokom najmanje 7 dana ili dok se ne postignu željeni rezultati.
Ola set
foto: Promo

Ola Smile set sa 2 olovke za izbeljivanje naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po EXTRA sniženoj ceni od 2.999 rsd, dok set sa 3 olovke možete naručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 5.460 rsd.

Ukoliko želite samo olovku za izbeljivanje, možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.740 rsd.

* Akcijske cene traju do 10. marta 2022. godine.

** Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs