aKCIJA

VIŠE SE NEĆETE BRINUTI DA LI STE ISKLJUČILI PEGLU: Ova smart utičnica omogućava da to uradite i preko TELEFONA!

Koliko puta do sada vam se dešavalo da izađete iz stana kao muva bez glave i u nekom momentu se panično zapitate da li ste isključili peglu, šporet, mašinu ili grejalicu?

Lepi & Zdravi
Autor:
VIŠE SE NEĆETE BRINUTI DA LI STE ISKLJUČILI PEGLU: Ova smart utičnica omogućava da to uradite i preko TELEFONA!
Foto: Profimedia

Taj nemir nam uzme barem 10 godina života. Nemate vremena da se vratite da proverite, niko drugi takođe ne može i provodite ostatak dana u nadi da vas neće pozvati vatrogasci. Ove muke sada odlaze u zaborav!

WiFi utičnica pretvoriće svaki utikač u pametnu utičnicu! Sve što je potrebno jeste da instalirate APP eWeLink i povežete se. Na taj način, bilo koji uređaj koji je uključen u pametnu utičnicu, moći ćete da iskontrolišete i kada ste van svog doma. Ukoliko vam je aparat ostao uključen, moći ćete da ga isključite preko svog smart uređaja. Aplikacija je besplatna, dostupna i za Android i za Ios uređaje, a utičnica je trenutno na sniženju i može biti vaša za samo 2.799 rsd klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

WI FI UTIČNICA
foto: Promo

Karakteristike WiFi utičnice su sledeće:

Jednostavna instalacija, jednostavno rukovanje Može se odmah aktivirati Jednostavan pristup postavkama Maksimalna snaga: 2000W Materijal : Retardant PC Bežični standard: 802.11. b / g / n Šifriranje: WEP / TKIP / AES Sigurnosni mehanizam: WEP / WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA / WPA2 / WAPI / WPS2 Radna temperatura: 0º C - 40º C Radna vlažnost: 5% -90% RH, bez kondenzacije

Iskoristite ovu sjajnu ponudu i online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 poručite svoju WiFi utičnicu! I dalje ćete svako jutro izletati iz stana, ali sa jednom velikom brigom manje.

* Količine su ograničene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs