EFIKASNO REŠENJE

UPORNO SE BORITE SA NEPRIJATNIM PROBLEMOM PREKOMERNOG ZNOJENJA? Uz pomoć OVOGA rešićete ga za samo nekoliko dana!

Ova tegoba može da se reši

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Prekomerno znojenje sa sobom donosi i druge probleme – neprijatne mirise, komentare i nelagodne situacije, odbija ljude iz našeg okruženja i utiče na samopouzdanje. Do skoro je jedino efikasno rešenje za ovu vrstu problema bilo invazivno i naučnici su mnogo truda uložili u osmišljavanje formule koja bi rešila problem prekomernog znojenja bez odlazaka na mnoge, bolne terapije. Sada mogu da kažu da su u tome i uspeli.

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Perspi Guard sprej, Perspi Guard, Hangar
foto: Promo

Perspi-Guard® namenjen je za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...