MAGNETNI USB KABL ZA SVE MODELE SMART UREĐAJA: Praktičan i dugotrajan, napuni bateriju duplo brže od običnog punjača!

Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Često vam se dešava da se baterija telefona ili drugog smart uređaja isprazni baš onda kada vam je najpotrebniji? Onda užurbano tražite punjač i stavljate telefon da se puni te 3 minute koje imate do definitivnog izlaska iz kancelarije ili kuće i odlaska na sastanak, po dete, u kupovinu…? Nažalost, baterija telefona ne prepoznaje te 3 minute i za to vreme niste dobili ono što ste želeli.

Zato vam je potreban ovaj USB magnetni kabl! Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

Ovaj fenomenalni USB kabl možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 1.190 rsd.

* Količine su ograničene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...