Zdravlje pre svega

NOVO HERBALIFE NUTRITION: Immune Booster - Pametna ishrana za vaše telo!

Normalna funkcija imunog sistema važna je za zaštitu od npr. raznih virusa, bakterija i drugih uzroka bolesti, a izbalansirana ishrana u kombinaciji sa aktivnim načinom života, doprinosi njegovom optimalnom radu.

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Ishrana bogata voćem i povrćem je važan faktor u održavanju normalne funkcije imuniteta. Te namirnice nisu samo bogat izvor antioksidanasa, već mnogi od tih esencijalnih nutrijenata neposredno deluju i na naš imuni sistem.

Nažalost, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) čak 75% svetskog stanovništva ne konzumira dovoljno voća i povrća. Iako je izbalansirana ishrana nezamenjiva za dobrobit organizma, uzimanje dodataka ishrani sa ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, poput vitamina A, C, D i B12, kao i gvožđa, cinka, selena i bakra, može pomoći u održavanju dobre funkcije imuniteta.

Imun booster, Herbalife
foto: Promo

Zašto odabrati Immune booster?

Vitamini C i D + selen i cink – sve u jednom proizvodu

Novi Herbalife Nutrition Immune Booster dodatak ishrani u prahu savršeno je rešenje za dodatnu dnevnu dozu ključnih vitamina i minerala koji podržavaju naš imuni sistem.

Immune Booster sadrži naučno dokazani sastojak na bazi sušenog kvasca EpiCor®, koji je vodeći potpuni fermentat u svetu, kao i pažljivo formuliranu mešavinu vitamina C, vitamina D, selena i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin C, cink i selen takođe doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Osvežavajućeg ukusa bobičastog voća, Immune Booster dolazi u pakovanju od 10 praktičnih kesica sa prahom kako biste i u pokretu mogli podržati svoj imunitet. Prikladan je za vegetarijansku ishranu.

Učinite Immune Booster delom vašeg dnevnog rituala, održavajte svoj imunitet na optimalnom nivou i otkrijte svoje najbolje izdanje.

I ne zaboravite - dodaci ishrani su namenjeni za dopunu ishrane i nisu zamena izbalansiranoj ishrani.

Proizvod je dostupan isključivo putem Herbalife Nezavisnih Članova.

Više informacija na www.herbalifeserbia.com

Herbalife
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...