NEKA VAM DAN ZAPOČNE SA OSMEHOM: Efikasno izbelite zube na ovaj profesionalan i bezbedan način, za samo 1.450 rsd!

Preko 60.000 zadovoljnih korisnika širom sveta pokazuje da smo na odličnom putu

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Jedna od prvih stvari koje druga osoba primeti na vama jesu zubi i osmeh – zato je vrlo važno da se predstavite u najboljem svetlu, ukoliko znate koliko je bitan prvi utisak koji ostavite kako na poslovnom, tako i u privatnom životu. Sa tim uverenjem, dugo i pažljivo su proučavane želje i potrebe potrošača, uz čiju pomoć je kreirano potpuno bezbedno i efikasno rešenje za profesionalno izbeljivanje zuba kod kuće. Preko 60.000 zadovoljnih korisnika širom sveta pokazuje nam da smo na odličnom putu. Pridružite im se i uživajte u svakom osmehu.

Predstavljamo Vam neverovatnu Ola olovku za izbeljivanje zuba! Ako vam je potrebna pomoć da prestanete da skrivate osmeh i ponosno ga pokažete svetu – upravo ste našli novog najboljeg prijatelja! Zajedno ćemo to omogućiti u samo nekoliko tretmana! Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće. Potpuno bezbolno, bez senzitivnosti, Ola olovka vraća prirodnu belinu zuba.

Ola smile, hangar ola smile, olovka za izbeljivanje, hangar
foto: Promo

Kako funkcioniše?

1. Skinite poklopac sa olovke i okrenite donji deo u smeru kazaljke na satu dok gel ne prekrije vrh četkice.

2. Nanesite gel na potpuno suve zube, od korena zuba ka vrhovima, izbegavajući kontakt sa desnima.

3. Isperite usta nakon 30 minuta.

Ola smile, hangar ola smile, olovka za izbeljivanje, hangar
foto: Promo

Ovu fantastičnu Ola olovku možete poručiti jednim klikom OVDE po sniženoj ceni od 1.450 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Ako želite Ola Set za izbeljivanje zuba (OLA USB LED svetlo, 2 olovke za izbeljivanje zuba, vodič za nijanse, iPhone i android adapter, uputstvo za korišćenje ) možete ga poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 4.130 rsd, ili set koji se sastoji od OLA USB LED svetla i 3 olovke, koji možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.900 rsd. Porudžbinu možete izvršiti i pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Svaki proizvod je 100% siguran, klinički je testiran i odobren od Ministarstva zdravlja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs