zaštitite se

ZAŠTITITE SEBE I LJUDE OKO VAS: Koristite maske sa FILTEROM i dodatno osigurajte svoje zdravlje!

Fenomenalne maske koje štite od virusa i bakterija

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Jednoslojne pamučne maske nisu učinkovite kod zaštite respiratornog sistema koliko više služe da nam psiha bude mirna. One mogu delimično otežati prenošenje prehlade i gripa, ali za neke ozbiljnije situacije, kao ova u kojoj se nalazimo više od godinu dana, ne mogu baš da budu od pomoći. Za razliku od njih, maske sa zamenljivim filterom, kao što je “Zelena maska”, daleko su korisnije. Zelena maska, pored toga što pruža veću zaštitu protiv zaražavanja, štiti disajne organe i od zagađenog vazduha.

Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativnarešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke itehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći priprskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

Višenamenska maska sa filterom
foto: Promo

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravopotrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji.

Višenamenska maska sa filterom
foto: Promo

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da

uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona

011/442 0502 od ponedeljka do petka, po sniženoj ceni od 108 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs