Pomoć

KOSA JE POČELA DA OPADA I NJEN VOLUMEN JE SVE SLABIJI : Na ovaj način pomoćićete organizmu da se oporavi!

Pri svakom češljanju ostaje sve više dlaka na češlju ili četki, kosa se vidno proredila, a dlaka stanjila?

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Panika počinje da vas hvata, razmišljate da li je neko iz vaše uže ili šire porodice imao takav problem i da li ste bili „te sreće“ da ga nasledite? Ali, pored naslednog faktora za ovu tegobu postoje i drugi faktori koji utiču na opadanje kose: stres, hormoni, neadekvatna nega kose…

Kod rešavanja ovog problema važno je znati da je potrebno delovati i unutar organizma, a ne samo spolja, te je potrebno pažljivo odabrati preparat i voditi računa da je potpuno prirodan, tj. da je na biljnoj bazi.

Bob‘s secret preparat sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

bobova tajna
foto: Promo

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

bobova tajna
foto: Promo

Bob‘s secret preparat možete poručiti klikom OVDE po ceni od samo 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs