ULEPŠAJTE PROSTORIJU JEDNIM POTEZOM: Za samo 2.190 dinara izaberite odgovarajući model 3D sata i usrećite sebe!

3D satovi predstavljaju jedan od izuzetno popularnih načina za promenu izgleda bilo koje prostorije

Lepi & Zdravi
Autor:
ULEPŠAJTE PROSTORIJU JEDNIM POTEZOM: Za samo 2.190 dinara izaberite odgovarajući model 3D sata i usrećite sebe!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Neuredan dom ili prostorija u stanu/kući priziva i nered i nespokoj u nama samima. Da li želite da vaš dom odiše pozitivnom energijom i isto tako utiče na vas, ili želite da budete pod stresom? Kada sredite prostoriju koja u vama izaziva nemir, uklonite suvišne predmete i ulepšate sa nekim detaljima, osetićete se lakše, mirnije, kao kamen da vam je pao sa srca. 3D satovi predstavljaju jedan od izuzetno popularnih načina za promenu izgleda bilo koje prostorije. Pogledajte sve modele i prepoznaćete onaj koji je baš za vas.

Model T4311B jedan je od najtraženijih. Crne boje, sa mešavinom slova i brojeva visokog sjaja I različitih veličina zaista daje prostoru poseban izgled i mami oduševljenje svih. Njegove razmere su 1 x 1 metar, materijal je eva pena sa zadnje, a plastika akril sa prednje strane. Može da se lepi na sve podloge i moguće ga je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a dužina kazaljke za minute (najduže kazaljke) je 35 cm. U kompletu se dobija uputstvo i lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama. Takođe možete birati između CRNE i SREBRNE boje.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera, Linera satovi, Linera zidni satovi
foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Sat T4341B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

Linera
foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika - akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera satovi
foto: Promo

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Izaberite da li vam više odgovara CRNI ili SREBRNI.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera, Linera zidni satovi
foto: Promo

Naredni model T4309S je sa rimskim brojevima, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Ovaj sat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

Linera zidni satovi, Zidni satovi
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu praktičnih detalja za lepši prostor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs