BOL U KOLENIMA MUČI SVE VEĆI BROJ LJUDI: Rešite problem na ovaj efikasan način, BEZ višemesečnog čekanja kod lekara!

Nova vrsta fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Bol u kolenu, kao i njegovo „poreklo“ može imati razne uzroke – može se javljati zbog povređenih tetiva, mišića, iz samog zgloba kolena. Nekada je bol izražen prilikom hoda, a nekada i u fazi mirovanja. U najvećem broju slučajeva, javlja se pri oslanjanju na nogu a mogu ga pratiti otežano savijanje kolena, ukočenost, otok.

Praksa je da se u ovim situacijama zakazuje pregled kod fizijatra (a pre toga kod lekara opšte prakse koji mora da da uput), pa sačekamo slobodan termin kod jednog lekara, onda kod drugog (što u 95% slučajeva zna da traje i nekoliko meseci) i dok stignemo na red da nas neko nadležan pregleda, stanje se pogoršalo i dočekaju nas sa rečenicom „pa šta ste čekali do sad?!“... Više ne moramo da čekamo ni na koga. Ne moramo da trpimo bol. Preuzmite stvar u svoje ruke i pružite sebi prekopotrebnu fizioterapiju u udobnosti svoga doma.

Specijalni masažer za kolena - Spinemax KM predstavlja novu vrstu fizioterapije koja je potpuno drugačija od stare prakse steznika i grejača. Efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

Njegove karakteristike su sledeće:

LED svetlo i terapija toplotom Podesiva temperatura 40 – 70C Vibraciona masaža (2 vibratora) Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake) Istovremena terapija za oba kolena Ergonomski dizjanirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.

Masažer za koleno
foto: Promo

Spinemax KM masažer naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi 12 meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs