VISOKE TEMPERATURE I ZATVORENA OBUĆA SU SAVRŠENA PODLOGA ZA GLJIVICE: Negujte svoja stopala ovako i rešite problem!

Borba sa gljivicama može da bude iscrpljujuća i naporna, ali ne mora!

Lepi & Zdravi
Autor:
VISOKE TEMPERATURE I ZATVORENA OBUĆA SU SAVRŠENA PODLOGA ZA GLJIVICE: Negujte svoja stopala ovako i rešite problem!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Gljivične infekcije kože vrlo su zarazne i lako se prenose sa jednog mesta na drugo (na telu), kao i sa osobe na osobu. Neki uobičajeni simptomi uključuju:

Ispucale tabane, Bele i tamne mrlje po noktima, Ispucala koža koja se ljušti, Crvenilo i plikovi na koži, Svrab, peckanje, neprijatan miris nogu.

Borba sa gljivicama može da bude iscrpljujuća i naporna, ali ne mora. Potreban je pravi tretman kako se lečenje ne bi pretvorilo u noćnu moru. Preparat koji se pokazao kao najbolji u ovoj sferi, prema izjavama korisnika, jeste krema – Fungapure.

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Fungapure
foto: Promo

Fungapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Poručite Fungapure klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd i zaboravite na gljivice zauvek!

*Ako naručite dve kreme, treću dobijate gratis po ceni od 7.960 rsd, a ako poručite tri - još dve dobijate gratis po ceni od 11.490 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs