ZA LEPU KOŽU – URADI SAMA: Kako da osvežite lice BEZ kupovnih sprejeva?

Takozvani face mistovi su sve prodavaniji u drogerijama, naročito u ovo doba godine kada je izuzetno toplo i kada nam svima treba osveženje

Lepi & Zdravi
Autor:
ZA LEPU KOŽU – URADI SAMA: Kako da osvežite lice BEZ kupovnih sprejeva?
Foto: Shutterstock

Koži lica je refreshing naročito potreban, jer je ona najviše izložena suncu, prašini, često je pod šminkom. Međutim, sami možete da napravite vodicu za osvežavanje lica i da na taj način uštedite novac.

Mnogi od vas će sigurno postaviti pitanje čemu face mist, kada možete da se umijete? Pa, i nije baš tako kada ste van kuće. Možda imate priliku da se umijete, ali to znači da, ako se uzdate u umivanje, nećete moći to da radite kada na licu imate šminku (a želite da ostane na vama). Međutim, kada imate dobar raspršivač, moći ćete da osvežavate lice čak i sa kompletnom šminkom na koju to neće uticati.

Ali kako da se osvežite i to dobrim raspršivačem ako smo vam rekli da ne morate da kupujete gotove sprejeve za lice? Trajnim osveživačem! Osveživačem u koji možete da sipate ili samo običnu vodu ili zdravi i osvežavajući mist koji ste sami napravili i da ga ravnomerno raspršite po licu.

Ali kako to izgleda i gde ima da se kupi? Sada je OVDE na SUPER SNIŽENJU – samo 950 dinara, a možete ga poručiti i na broj 011/6 888 999. Sipate vodu u osveživač, usmerite ka licu i tako se osvežite, hidrirate kožu, a pritom ne budete „okupani“ i voda ne lije sa vas! A evo kako izgleda:

Osveživač lica
foto: Promo

Za razliku od kupovnih sprejeva, ovaj osveživač nema ograničen rok trajanja. Takođe, dimenzije su mu takve da lako može da stane u torbu. A evo šta biste npr. mogli da dodate u običnu vodu kako biste napravili idealan miks:

-možete ostaviti krastavac da odstoji u vodi, a potom ga izvaditi i sipati vodu u osveživač -običnoj vodi možete dodati nekoliko kapi vitamina E -umesto vode možete sipati zeleni čaj -možete dodati nekoliko kapi limuna

Kombinacije su brojne, a mi smo naveli samo neke od najčešćih koje devojke i žene koriste.

Ne propustite ovu sjajnu AKCIJU i poručite svoj OSVEŽIVAČ LICA po HIT CENI ili online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Platite samo 950 din i koriste ga još dugo, dugo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs