usb

MAGNETNA KONEKCIJA: Inovativni usb za sve vrste mobilnih telefona koji duplo brže puni od običnog kabla!

U današnje vreme ne možemo ni da zamislimo da negde krenemo bez mobilnog telefona ili tableta

Lepi & Zdravi
Autor:
MAGNETNA KONEKCIJA: Inovativni usb za sve vrste mobilnih telefona koji duplo brže puni od običnog kabla!
Foto: PROMO

Potrebni su nam kako za posao tako i za privatno korišćenje. Sve možemo da završimo samo jednim klikom, pronađemo šta nas zanima, obavimo poziv ili neku poslovnu obavezu za koju može da nam pomogne baš neki od pametnih uređaja. Ali kada se batarija isprazni, tada nam najviše i treba. Imamo rešenje i za taj problem, jer se na našem tržištu pojavio magnetni kabl koji ćete obožavati!

Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja i dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

USB kabl
foto: Promo

Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približite kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

USB kabl, hangar usb kabl, hangar kabl
foto: promo

Ovaj fenomenalni magnetni USB kabl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.190 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs