Izaberite najlepši

VIŠE OD UKRASA: Nakit koji pristaje svakoj dami i suptilno naglašava njene pozitivne strane, sada je na korak od vas!

Baš kao i odevne kombinacije, nakit mnogo toga odaje o svakoj dami

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Svoj karakter i smisao za modu dame pokazuju putem nakita koji nose. Baš kao i odevne kombinacije, nakit mnogo toga odaje o svakoj dami. Mogu se istaknuti prednosti i sakriti nedostatci, a osim dekorativne uloge, on može biti i statusni simbol. Kroz nakit koji nosi može se mnogo saznati o ženi – o njenom karakteru i ukusu. Izdvojili smo neke modele suptilnog a efektnog nakita koji će dočarati Vaš izgled, upotpuniti ga i oplemeniti.

Vintage heart ogrlica

Frida nakit
foto: Promo

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi.

Dužina Vintage heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

Black Frida circles narukvica

Frida nakit, Frida narukvice
foto: Promo

Black Frida circles napravljena je od pamučnog kanapa i priveska od nerđajućeg čelika. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 600 rsd.

Narukvica boje kože sa providnim kamenom

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit
foto: Promo

Narukvica boje kože sa providnim kamenom je sa zmija šarom i okruglim kamenom. Urađena od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića, elegantna je i bez nje nećete moći da zamislite večernji izlazak. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

Gold Treasure ogrlica

Frida nakit, Frida ogrlice
foto: Promo

Ogrlica Gold Treasure rađena je od kože, posrebrene žice, finog kamena i perlica. Lepo se uklapa sa odećom u svim godišnjim dobima. Dužina ove ogrlice je 15 cm i malo je ispod vašeg vrata, a može se i podešavati. Ogrlica Gold Treasure prikladna je za svakodnevno nošenje, večernje ili poslovno, a osobi koja je nosi daje lični pečat.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.199 rsd.

Golden Love ogrlica

Frida nakit
foto: Promo

Golden love ogrlica je od pozlaćenog lančića sa pozlaćenim priveskom, dužine 50 cm. Svaki komad upakovan je u elegantnu, pažljivo odabranu kutijicu, koja je prikladna i za poklon dragoj ženskoj osobi.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.690 rsd.

Gold Chance komplet

hangar, hangar nakit, nak
foto: Promo

Gold Chance komplet rađen je od prave kože, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Prikladna je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve - bez mnogo muke odmah ćete biti spremni za večernji izlazak.

Naručite komplet klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dan, po ceni od 2.100 rsd.

Rose Circles set

Frida ogrlice
foto: Promo

Set Rose Circles sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Kružići ovom nakitu daju posebnu čar. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva.

Naručite set klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

*Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman skromnog, a efektnog nakita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs