Jednostavno i efikasno rešenje

POBEDITE PREKOMERNO ZNOJENJE: Otarasite se neprijatnog mirisa i fleka na odeći!

Znojenje jeste normalna funkcija našeg organizma, ali sa prekomernim znojenjem se danas muči sve veći broj populacije, što starije, što mlađe

Lepi & Zdravi
Autor:
POBEDITE PREKOMERNO ZNOJENJE: Otarasite se neprijatnog mirisa i fleka na odeći!
Foto: Shutterstock

Iako se ovaj problem javlja najčešće ispod pazuha, može se javiti i na dlanovima, leđima, glavi, stopalima. Zbog neprijatnog mirisa ili fleka na odeći osobe sa ovim problemom se često povuku u sebe i postaju asocijalne. Pokušavali ste na bezbroj načina da se rešite ovog problema, kupovali ste raznorazne proizvode koji ne pomažu, čak razmišljali i o hirurškim rešenjima, ali brzo nakog svega ste odustali. Nema potrebe da se podvrgavate invazivnim i rizičnim metodama, jer sada postoji jednostavno i efikasno rešenje!

Perspi Guard sprej sa maksimalnom snagom protiv znojenja je formulisan i napravljen sa znatno nižim nivoima aktivnih sastojaka, pružajući klinički dokazani nivo zaštite koji će većina korisnika zahtevati samo jednom do dva puta nedeljno.

Perspi Guard sprej, Perspi Guard
foto: Promo

Način upotrebe:

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite sprejom 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro slobodno se istuširajte ili operite kao i obično. Može se primenjivati na pazuhe, šake, stopala, grudi i leđa. Korišćenje mirisnih dezodoransa je dozvoljeno.

Da li Perspi Guard ima neželjena dejstva?

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dođe do iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima. Koja je razlika između Perspi Guard-a i ostalih tretmanskih antiperspiranata? Perspi Guard u svom sastavu sadrži i vodu, tako da je dosta blaži u smislu da nema iritacije i svraba u odnosu na ostale tretmanske antiperspirante. Opet, dovoljno je jak da pruži petodnevnu garantovanu zaštitu.

Koja je razlika između Perspi Guard-a i običnih dezodoransa?

Perspi Guard prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, dok obični dezodoransi samo zamaskiraju neprijatne mirise i deluju površinski na koži. Dezodoransi ne sprečavaju znojenje niti uništavaju bakterije koje su glavni uzrok neprijatnih mirisa. Perspi Guard ne ostavlja bele mrlje na odeći i samim tim je ne oštećuje, što je dodatni činilac u štednji jer odeća duže traje.

Izborite se sa ovim problemom i uživajte u svakom danu bez brige! Naručite Perspi Guard klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs