NAJUPORNIJE KOŽNO OBOLJENJE: Saznajte na koji efikasan način možete da se izborite sa GLJIVICAMA!

Ukoliko ste veći deo dana u zatvorenoj obući, to kad-tad dođe na naplatu – pojave se novi stanari koje je jako teško oterati: gljivice

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Čas nam je vruće, čas nam je hladno, pada kiša, sija sunce, ne znamo kako da se obučemo za predstojeći dan, a kamoli obujemo. Noga nam se skuva, smrzne, mokra je… Ukoliko ste veći deo dana u zatvorenoj obući, to kad-tad dođe na naplatu – pojave se novi stanari koje je jako teško oterati: gljivice. Mnogi ljudi ih ignorišu misleći da će otići same od sebe, ako povedu više računa o higijeni, međutim to zaista nije moguće. Ukoliko se ne tretiraju efikasnim preparatom i svakodnevnom higijenom, napraviće veću infekciju koja se širi. Uvek imajte kod sebe preparat protiv gljivica i čim primetite simptome počnite i sa saniranjem istih.

Najbolje bi bilo da imate i najefikasniju kremu za tu vrstu problema – Funga Pure. Zašto je najbolja?

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica,ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju.

Fungapure
foto: Promo

Fuga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Funga Pure naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd.

Ne propustite i AKCIJU, ako uzmete dve kreme Funga Pure, treću dobijate gratis po ceni od 7.960 rsd, a ako poručite tri - još dve dobijate gratis po ceni od 11.490 rsd.

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...