Za savršen letnji ten

PRIRODNE, ORGANSKE, BIO BRONZAN KAPI: Za zlatan ten bez odlaska na plažu!

Prirodne organske kapi za samopotamnjivanje

Lepi & Zdravi
Autor:
PRIRODNE, ORGANSKE, BIO BRONZAN KAPI: Za zlatan ten bez odlaska na plažu!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ako se brinete kako da ovog leta dobijete besprekorni zlatno-bronzani ten, ako ne možete da idete na more, ne brinite, BIO BRONZAN kapi pružiće vam zadovoljstvo u udobnosti vlastitog doma.

BIO BRONZAN kapi su prirodne organske kapi za samopotamnjivanje, za prelepi zlatno-bronzani ten bez izlaganja suncu. Ove jedinstvene kapi obogaćene su najkvalitetnijim biljnim ekstraktima koji istovremeno neguju i podmlađuju kožu. Uz redovnu upotrebu BIO BRONZAN kapi, vaša koža će uvek biti savršeno tamna, zdrava i sa mladalačkim izgledom.

Bio bronzan kapi
foto: Promo

BIO BRONZAN kapi su koncentrat za samopotamnjivanje i podmlađivanje kože, a mogu se koristiti za spoljašnju upotrebu, za lice i telo. Sve što treba da učinite je da dodate nekoliko kapi svom omiljenom mleku za telo, serumu ili losionu, i to će se pretvoriti u vašu personalizovanu formulu samopotamnjivanja.

Intenzitet boje moći ćete vrlo lako da prilagodite svom telu i to samo kroz broj dodatih kapi - veoma je jednostavno, više kapi znači tamniji ten!

BIO BRONZAN kapi takođe sadrže patentirani podmlađujući fito-kompleks sa organskim ekstraktima šipka, asai, hlorele, godži bobica, monaške paprike i zelenog čaja, koji uspešno revitalizuje i osvežava kožu.

BIO BRONZAN kapi pružiće vam:

• Divan zlatno-bronzani ten bez izlaganja suncu • Glatko lice bez linija, fleka i bubuljica • Koža potamni za 3-4 sata, odlično za upotrebu preko noći • Osvežite i oživite kožu • Pogodno za sve tipove kože • Bez sulfata i parabena.

Važna napomena: Pre i za vreme izlaganja suncu potrebno je uvek nanositi kremu sa odgovarajućom UV zaštitom!

Ako želite da imate besprekoran i savršen zlatno-bronzani ten sa ili bez napuštanja kuće, isprobajte BIO BRONZAN kapi odmah! Naručite ih OVDE po ceni od 1.599 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs