Prelepi komadi

UPOTPUNITE SVOJU KOLEKCIJU NAKITA: Ručno rađeni komadi koji će obogatiti vaš stil!

Obradujte sebe ili dragu žensku osobu

Lepi & Zdravi
Autor:
UPOTPUNITE SVOJU KOLEKCIJU NAKITA: Ručno rađeni komadi koji će obogatiti vaš stil!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Unikatan i ručno rađen nakit daće vašem izgledu posebnost i učiniti vaš stil jedinstvenim. Skoro da nema žene koja će izaći iz kuće bez nekog komada nakita. Prikladan je za sva godišnja doba i svaku priliku, bilo da ste krenuli na posao, u šetnju ili izlazak. Predstavljamo vam najtraženije modele koji će upotpuniniti vaš celokupan outfit!

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku.

Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi. Dužina Vintage heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.

Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

Ovaj Led model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit
foto: Promo

Mini heart narukvica urađena je od pamučnog kanapa i priveska u obliku srca. Može da se podešava i prati veličinu Vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit: poslovni, večernji, šik... Upakovana je u finu, elegantnu kutiju, pa je prikladna i kao divan poklon dragoj ženskoj osobi.

Za samo 490 rsd možete je poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida nakit, Frida narukvice, Hangar narukvice, Narukvice
foto: Promo

Narukvica boje kože sa providnim kamenom je sa zmija šarom i okruglim kamenom. Urađena od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića, elegantna je i bez nje nećete moći da zamislite večernji izlazak. Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 1.099 rsd.

Frida nakit, Frida minđuše, Hangar nakit
foto: Promo

Rose clover ogrlica urađena je od pozlaćenog lančića, sa pozlaćenim priveskom. Dužine je 50 cm. Slaže se uz sve odevne kombinacije, poslovne, večernje, šik i praznične.

Cena ove ogrlice je 1.690 rsd, a možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida nakit, Frida ogrlice
foto: Promo

Komplet Dark Moon sastoji se od ogrlice i narukvice. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Dužina ogrlice je 40 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Daje Vašoj odeći posebnost i unikatan, sofisticirani stil. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.100 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

Set Rose Circles sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Kružići ovom nakitu daju posebnu čar. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva.

Cena seta je 3.300 rsd, a možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Frida ogrlice
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs