Izaberite najlepši

SAVRŠENA DEKORACIJA ZA SVAKI DOM: Ovaj originalan način za uređenje prostora će vas oduševiti!

Efektni detalji koji svakoj prostoriji daju upečatljiv izgled

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Uvek je pravo vreme da oplemenite ili preuredite vaš poslovni prostor, omiljen kutak ili dom. Svaka promena donosi potpuno drugu energiju i osećaj zadovoljstva. 3D satovi predstavljaju najpopularniji trend kada je preuređenje u pitanju. Oduševljavaju svakoga i daju upečatljiv i jedinstven izgled ambijentu u kom se nalaze. Ako želite da baš vaš prostor bude specifičan i nesvakidašnji, ne propustite priliku i izaberite neki od najtraženijih modela!

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Ovaj sat možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

Linera, Linera zidni satovi
foto: Promo
Linera
foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

Linera zidni satovi
foto: Promo

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

Linera zidni satovi
foto: Promo

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.390 rsd.

Linera, Linera zidni satovi
foto: Promo

*Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

**Garancija na sat iznosi 2 godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...