Mislite na zdravlje

HIPER DROPS: Najefikasnije biljne kapi za čišćenje krvnih sudova i regulisanje visokog krvnog pritiska!

Hipertenzija može oštetiti arterije, što dovodi do taloženja masnoća u njima i ograničava protok krvi - što su zapušenije to im je slabiji protok, što je slabiji protok veće su šanse za srčani udar i šlog

Lepi & Zdravi
Autor:
HIPER DROPS: Najefikasnije biljne kapi za čišćenje krvnih sudova i regulisanje visokog krvnog pritiska!
Foto: Shutterstock

Krvni pritisak je sila kojom krv deluje na zid krvnog suda. On varira u zavisnosti od snage srčane funkcije, elastičnosti arterija, ukupnog zdravstvenog stanja, uzrasta, fizičke kondicije i životnih navika. Koji su efekti hipertenzije (povišenog krvnog pritiska) na organizam? Nažalost, hipertenzija često može biti neprimetna i može oštetiti organizam i pre nego što simptomi postanu očigledni.

Može oštetiti arterije što dovodi do taloženja masnoća u njima i ograničava protok krvi - što su zapušenije to im je slabiji protok, što je slabiji protok veće su šanse za srčani udar i šlog. Zbog hipertenzije, srce previše radi. Ona prisiljava mišiće srca da pumpaju češće i većom snagom, što vodi ka uvećanom, proširenom srcu koje povećava rizik za pojavu aritmija, srčani napad, oštećenje mozga, iznenadnu smrt...

Reagujte na vreme i poboljšajte i održavajte protok u arterijama neometan, a krvni pritisak u normali. Najefikasniji saveznik u borbi za bolje zdravlje jesu biljne kapi Hiper Drops.

Hiper drops
foto: Promo

Hiper Drops biljne kapi su organski dodatak ishrani. Prirodne komponente biljaka deluju na faktore koji pokreću bolest, odnosno poboljšavaju čišćenje krvnih sudova, mogu pomoći u smanjenju telesne težine i smanjenju nivoa stresa. Biljni ekstrakti sadrže veliku količinu vitamina, kiselina, aktivnih elemenata u tragovima. Pomažu u uklanjanju nervoze, poboljšavaju srčanu aktivnost, cirkulaciju krvi, uništavaju krvne ugruške i jačaju krvne sudove.

Aktivne supstance Hiper Drops kapi:

Glog – primarno se koristi za lečenje bolesti povezanih sa srcem i krvnim sudovima

Imela – jača odbrambene snage organizma, reguliše krvni pritisak

Rusomača – koristi se zbog ubrzanog pulsa i niskog pritiska sa slabim radom srca.

Neki od ostalih sastojaka su: Crataegus, Visci, Bursa – pastori, Urticae, Valeianae, Plantaginis, Salvie.

Hiper Drops biljne kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

*Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs