Vrhunska nega

Zdrava kosa san je svake dame: Uz ove savete ojačajte i oporavite dlaku, i zaštitite je od štetnih uticaja sredine!

Kosa je najlepša onda kada je zdrava i jaka

Lepi & Zdravi
Autor:
Zdrava kosa san je svake dame: Uz ove savete ojačajte i oporavite dlaku, i zaštitite je od štetnih uticaja sredine!
Foto: Shutterstock

Zdrava kosa težnja je svake žene. Bila ona duga ili kratka, kada je jaka i zdrava najlepša je. Pružamo odgovore na pitanja kako ojačati kosu, oporaviti dlaku i zaštititi je od spoljnih uticaja, a na jedan potpuno prirodan i proveren način. Beloruski Vitex proizvodi iz detox linije pokazali su se najbolje na ovom polju i pomažu da se kosi vrati lepota, sjaj i jačina.

Ova linijabazira se na antioksidativnom detoksirajućem kompleksu koji ima jedinstvena svojstva:

  • značajno smanjuje negativni uticaj spoljne sredine
  • stvara zaštitni sloj na površini stabljike dlake sprečavajući štetni uticaj hemikalija i toksina iz spoljne sredine na kosu i kožu glave
  • štiti kosu od sredinskog stresa, ultraljubičastog zračenja i slobodnih radikala
  • oporavlja i jača dlaku čitavom dužinom, vraćajući joj vistalnost i energiju, dajući joj jasan, zdrav sjaj.

Detox balzam idealan je za kosu sklonu brzom prljanju. Bogata formula pomaže u normalizaciji seboregulacije, jačanju i obnavljanju kose celom dužinom, daje kosi dugotrajnu svežinu, mekoću, svilenkastost i negovan izgled. Zbog porozne strukture, ugljen mikroposovi deluju kao moćan magnet koji privlači višak masnoće, toksine i nečistoće iz kose i vlasišta i time doprinosi da kosa duže ostane čista. Lišće nima smanjuje prekomernu aktivnost lojnih žlezda, oživljava kosu od korena do vrha, sprečava opadanje, štiti od iskrzanosti. Najjači antioksidativni kompleks detoksa bori se protiv slobodnih radikala, podstiče obnavljanje ćelija obnavljajući strukturu kose, puni kosu energijom i živim, zdravim sjajem. Ne menja boju kose.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 690 rsd.

Detoks za kosu, Vitex Detox
foto: Promo

Antioksidans sirće pravi je izvor sjaja, lepršavosti, svilenkastosti i mekoće kose. Ovo je prirodni visoko efikasan proizvod koji skladno kombinuje napredne tehnologije i tradicionalne recepte, koji zahvaljujući lekovitim biljkama sa jakim antioksidacionim svojstvom odmah daju 7 efekata:

• obezbeđuje presijavanje kose na svetlosti • pruža 3D zaštitu: zaštitu od termičkih i mehaničkih oštećenja, od negativnih faktora životne sredine, od sunčevog zračenja • neutrališe dejstvo tvrde-hlorisane vode • hrani, jača i neguje dlaku celom dužinom • čini kosu mekom, gipkom i poslušnom • ujednačava i obnavlja strukturu dlake, čineći je glatkom • pruža prefinjeno nežan miris.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

Detoks za kosu, Vitex Detox
foto: Promo

Antioksidantni sprej idealno je sredstvo pomoću kojeg možete lako i brzo da napravite sjajne kreacije: „lokne sa plaže“, rastresite, izrazito nemirne talase, razbarušene voluminozne kovrdže, raskošne pletenice. Zahvaljujući fleksibilnoj fiksaciji, kovrdže zadržavaju oblik ne gubeći lepršavost i pokretljivost. Minerali morske soli iz velikih dubina jačaju dlaku celom dužinom, čine kosu gustom, elastičnijom i sprečavaju opadanje kose. Antioksidacioni detoks kompleks pruža moćnu 3D zaštitu od negativnih uticaja faktora životne sredine, od toplotnih i mehaničkih oštećenja, kao i od sunčevog zračenja.

Sprej naručite klikomOVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 620 rsd.

Detoks za kosu, Vitex Detox
foto: Promo

* Vitex proizvodi dobili su nagradu za kvalitet od strane vlade Republike Belorusije 2012 godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs