Ukoliko se ne leče, gljivice mogu izazvati ozbiljne probleme: Ovo je najefikasniji način da ih se rešite zauvek!

Jedan od 3 čoveka ima simptome gljivica, dok oko 20% njih ima ozbiljne probleme

Lepi & Zdravi
Autor:
Ukoliko se ne leče, gljivice mogu izazvati ozbiljne probleme: Ovo je najefikasniji način da ih se rešite zauvek!
Foto: Shutterstock

Gljivične infekcije, bilo da su na stopalima ili na nekom drugom delu tela, brzo se razvijaju. Uska obuća od veštačkih materijala, kao i posete saunama, bazenima, itd. povećavaju mogućnost razvoja ovih upornih neprijatelja. Gljivice mogu biti veoma opasne ako se ne leče i mogu izazvati ozbiljne infekcije i posledice. Obično počinje sa pojavom svrabeža, povećanim znojenjem i neprijatnim mirisom. Reagovati se mora istog momenta, da ne bi došlo do stvaranja plikova, bola, gnojenja, cepanja kože...

Najefikasniji preparat na našem tržištu za borbu sa gljivicama jeste krema Funga Pure.

Fungapure
foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Funga Pure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Ne propustite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa za sva vremena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs