Izbeljivanje

Želite da izbelite zube, a ne možete da priuštite odlazak kod zubara: Evo kako da to uradite kod kuće!

Naslage na zubima javljaju se u većini slučajeva kao posledica loše ishrane, preterane konzumacije slatkiša, napitaka, kao i cigareta. Genetika takođe ima veliku ulogu u kvalitetu zuba

Lepi & Zdravi
Autor:
Želite da izbelite zube, a ne možete da priuštite odlazak kod zubara: Evo kako da to uradite kod kuće!
Foto: Profimedia

Jedna od najtraženijih stomatoloških usluga jeste izbeljivanje zuba. Svi želimo da imamo blistav, filmski osmeh koji osvaja, ali odlasci kod stomatologa nisu svima prijatni, a ni pristupačni.

Zato sada, po vrlo pristupačnoj ceni i u udobnosti svoga doma, možete izbeliti svoje zube do željene nijanse.

Olovka za izbeljivanje zuba zgodna je i laka za nanošenje u pokretu. Idealna je za upotrebu na teško dostupnim mestima i pogodna za one sa užurbanim raspored. Sastojci koji se koriste u ovom postupku posebno su razvijeni za potpuno sigurno i visoko efikasno izbeljivanje kod kuće.

Olovku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.030 rsd.

ola set
foto: Promo

Set za izbeljivanje zuba jednostavan je i siguran za upotrebu. Dejstvom profesionalnih elemenata LED svetla i specijalnog gela za izbeljivanje, zubi mogu biti belji za 2 do 8 nijansi.

Izbeljivanje traje samo 16 minuta. Ugrađeni tajmer automatski prekida vašu akciju izbeljivanja nakon tog vremena. Potom ga samo isperete i procenite rezultat. Bićete oduševljeni!

Set uključuje USB LED svetlo, olovke za izbeljivanje zuba, vodič za nijanse, iPhone adapter, Android adapter, uputstvo za korišćenje.

Klikom OVDE naručite set sa 2 olovke po sniženoj ceni od 4.720 rsd, klikom OVDE za set sa 3 olovke po sniženoj ceni od 5.460 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

ola set
foto: promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs