Moderno

Aksesoari za svaku modernu i elegantnu damu: Dajte svojoj odeći i stilu lični pečat!

Odevna kombinacija koju obučemo može ostaviti osrednji utisak, međutim, takav izgled popravlja određeni nakit.

Lepi & Zdravi 14.01.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Pažljivo izabran aksesoar pomaže nam da odišemo stilom, samopouzdanjem i elegancijom, i nema te odevne kombinacije koja nam može pokvariti takav utisak. Kompleti koje vam predstavljamo su pre svega unikatni i kvalitetni, a pored toga i neophodni svakoj dami.

 

Green dream komplet urađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i smaragd – zelenog kamena. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve odevne kombinacije. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.
 

Komplet dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, te može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Green dream komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

 

Black leather komplet ručno je rađeni, unikatan nakit za dame. Od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Daje vašoj odeći posebnost i unikatan, sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i lako se kombinuje uz svaki outfit. Dužina ogrlice je 45 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.
 

Set dobijate u pažljivo izabranim kutijicama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, pa može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Black leather komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

 

Moonlight komplet urađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.
 

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta, pa tako može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

 

Moonlight komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

 

Cubic set sastoji se od ogrlice i narukvice od rodijumiziranog lančića i rodijumiziranog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Slaže se uz svaku odevnu kombinaciju – poslovnu, večernju, šik, prazničnu.
 

Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

 

Cubic set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

 

Golden butterfly set sastoji se od ogrlice i narukvice od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50 cm, dok je narukvica podesiva. Bez ovog seta nećete moći da zamislite izlazak iz kuće – slaže se uz svaku odevnu kombinaciju, poslovnu, večernju, šil, prazničnu. Komad ovakvog nakita na Vama i nijedan Vam više neće biti potreban.
 

Set je upakovan u elegantnu, pažljivo izabranu kutiju koja može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

 

Golden butterfly set naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.300 rsd.

Frida nakit
foto: Promo

 

*Celokupnu ponudu unikatnog, ručno rađenog nakita pogledajte klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs