Fantastični predlozi

Tehnika koja je svima neophodna: Pomaže, zabavlja i košta manje od 2.000 dinara!

Obradujte sebe ili dragu osobu

Lepi & Zdravi
Autor:
Ilustracija, Foto: Profimedia

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom koja će vam olakšati mnoge muke, zabaviti vas bez obzira na godine, koja je kvalitetna i pristupačnih cena, pripremili smo sjajne predloge za vas. Obradujte sebe, ili neku dragu osobu koja će vam ovaj poklon dobro upamtiti!

Ono što je većina iskusila, je brzo pražnjenje baterije na laptop računaru i traženje odgovarajućeg punjača. Ovaj punjač je univerzalni punjač za laptop računare, 96 W, sa 8 adaptera za razne vrste laptopova i sa izlaznim naponima od 12/15/16/18/19/20/24 volti, koji se podešavaju sa kliznim prekidačem. Njegova cena je 1499 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

univerzalni punjač za laptop
foto: Promo

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Virtuelne naočare
foto: Promo

Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša i POZADINSKIM OSVETLJENJEM – je nešto potpuno novo! Baterija tastature se puni tako što se u tastaturu prikači bilo koji punjač za smart telefone (uz tastaturu se dobija kabl za punjenje). Jedna tastatura poseduje sve tri boje koje se menjaju pritiskom na tastere FN i F2. Namenjna je za sve smart televizore, kompjutere, lap topove (dobro dođe kada se lap top priključi na projektor), takođe radi na sony playstation-u, Xbox-u. Domet je 10-15 metara. Dimenzije su oko 150 x 100 x 16mm. OVDE možete poručiti bežičnu tastaturu, po ceni od 1999 rsd , ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

bežična tastatura
foto: Promo

Auto kamera je svakom neophodna! Auto kamera za snimanje vožnje 2.7 LCD , 1080p će biti vaša omiljena stvarčica. Ona ima HD sočivo, 2.7 inchi displej, sadrži detektor pokreta, senzor za noćno snimanje. G senzor u slučaju sudara automatski memoriše snimak. Kamera takođe snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik). Podržava kartice do 32GB, a kamera automatski snima kada se upali auto. Paket sadrži kameru, nosač, auto punjač i uputstvo . Cena kamere je samo 1999 rsd , OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

auto kamera
foto: Promo

Još jedne sjajne naočare! Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd , OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Naočare za vožnju
foto: Promo

Ukoliko volite muziku i dobar zvuk - MegaBass Bluetooth zvučnik je sve što vam je potrebno! Kompaktan i snažan(megabass) je lako prenosivi zvučnik za povezivanje preko bluetooth-a. Idealan je za povezivanje sa mobilnom telefonom, bežično putem bluetooth-a ili putem kabla. Poseduje slot za mikroSD kartice, USB i FM prijemnik. Čita MP3 files sa memorijske kartice ili USB. Wireless konekcija je do 10 metara udaljenosti pomoću Bluetooth-a. Uz zvučnik dobijate kabl kojim ga možete puniti preko USB ili vašeg punjača za mobilni. Takođe može se puniti preko bilo kog micro USB punjača. Njegova cena je 1799 rsd , OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Technostore, Bluetooth zvučnik
foto: Promo

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena stvarčica! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje. Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugradjenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice). Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Technostore, Kamera olovka
foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju do isteka zaliha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...