Odlično rešenje

Za sve one kojima brzo iscuri baterija na telefonu: Uz ovaj USB magnetni kabl više nećete brinuti o tome!

Olakšajte sebi

Lepi & Zdravi
Autor:
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Veći deo poslova sada se radi online i potrebno nam je, više nego pre, da nam baterija istraje do kraja. Kako se ne biste brinuli o tome da li imate punjač kod sebe, da li će se uređaj napuniti dovoljno brzo, kako ne biste morali da sedite u iskrivljenom položaju jer kabl punjača nije dovoljno dugačak, predstavljamo vam usb magnetni kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj, i olakša nam ovu neobičnu svakodnevicu koju živimo.

Ovaj magnetni kabl ćete jednostavno voleti. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja. Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za iPhone), micro USB (za Android) i USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

hangar kabl, hangar, magnetni kabl, mahnetni punjač
foto: Promo

Magnetni dizajn za izuzetno korisničko iskustvo! Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

hangar kabl, hangar, magnetni kabl, mahnetni punjač
foto: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

hangar kabl, hangar, magnetni kabl, mahnetni punjač
foto: Promo

Ovaj fenomenalni kabl sada je na sniženju od preko 50%! Njegova cena sada iznosi samo 1.190 rsd! Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...