Super ponuda

Ne propustite fantastičnu akciju: Revolucionarni magični stiker i višenamenske boje za lice za samo 1.290 rsd!

Fenomenalne boje za lice svetle pod crnim ili UV svetlom, čine da budete originalni i u centru pažnje

Lepi & Zdravi
Autor:
Ne propustite fantastičnu akciju: Revolucionarni magični stiker i višenamenske boje za lice za samo 1.290 rsd!
Foto: Promo

PotrebnaVam je pomoć da izrazite svoju kreativnost? Želite da se istaknete iz mase? Ili jednostavno želite da se igrate sa decom i uživate u šaranju lica? Onda ne propustite ovu fenomenalnu ponudu! Uz sve to dobijate revolucionarni magični stiker GRATIS koji će Vam olakšati sređivanje haosa, biće prva pomoć kada ne znate gde ili kako da stavite neki predmet i kada jednom počnete da ga koristite, više nećete prestajati.

Fenomenalne boje za lice svetle pod crnim ili UV svetlom, čine da budete originalni i u centru pažnje! Odlične su za noćne klubove, zabave, Novu godinu, rođendanske žurke i sva ostala mesta sa UV svetlošću. Boje su testirane, prošle su sanitarni pregled, potpuno su bezbedne, prirodne i odgovaraju svim tipovima kože.

Višenamenske boje, Boje za lice
foto: Promo

Višenamenske boje napravljene su od retkih fluorescentnih soli, potpuno bezbednih i netoksičnih materijala. Ofarbane stvari mogu svetleti i više od 10 sati! Može se farbati drvo, keramika, plastika, odeća, obuća, metal, papir i staklo. Jednostavne su za korišćenje i idealne za DIY projekte!

U pakovanju se nalati 5 x 20g boja, a dostupne su žuta, plava, zelena, narandžasta i roza.

Višenamenske boje, Boje za lice
foto: Promo

MAGIČNI GUMENI STIKER - REVOLUCIONARNO OTKRIĆE!

Magični gumeni stiker proizvod je koji će Vam u mnogome olakšati život. Ima neverovatnu moć prijanjanja, čvrsto se lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal i staklo, bez korišćenja lepka, i ostaje čvrsto zalepljeno onoliko dugo koliko vi to želite!

Na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite, od mobilnog telefona, tableta i flašica sa vodom, do kancelarijskog i kuhinjskog pribora, ili bilo kog drugog proizvoda.

magični stiker
foto: Promo

Ne propustite ovu fenomenalnu akciju i izvršite svoju porudžbinu klikomOVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 1.290 rsd.

  • Količine su ograničene!
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs