Lek

Rešite se gljivica, ekcema i ermatitisa za sva vremena: Ovo je najefikasnija krema za borbu sa kožnim oboljenjima!

Broj ljudi koji se bori sa prisustvom nekog kožnog oboljenja u stalnom je porastu.

Lepi & Zdravi
Autor:
Rešite se gljivica, ekcema i ermatitisa za sva vremena: Ovo je najefikasnija krema za borbu sa kožnim oboljenjima!
Foto: Profimedia

Tome najviše doprinose konstantan stres, zagađenost životne sredine, prejako grejanje koje isušuje vazduh u domu pa samim tim i našu kožu, prekomerna upotreba kozmetičkih sredstava, ali i upotreba preparata koji nisu odgovarajući za problem koji imamo.

Na tržištu postoji veliki broj raznoraznih krema i lekova koji navodno leče problem gljivica, ekcema i/ili dermatitisa,međutim u 99% slučajeva problem nam se ubrzo vrati, što ukazuje na to da lečenje nije bilo odgovarajuće.

Više nema potrebe da se mučite i isprobavate razne preparate, jer vam predstavljamo jedan jedini koji sigurno deluje – Fungapure.

foto: Promo

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Fugapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

Fungapure poručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon!

Ne propustite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa za sva vremena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs