ODLIČNA PONUDA

Sve što vam je potrebno od tehnike na jednom mestu: Najtraženiji proizvodi do samo 1.500 rsd!

Ako želite da se zabavite ili osigurate svoj prostor, sada možete na jednom mestu naći sve što vam je potrebno

Lepi & Zdravi
Autor:
Sve što vam je potrebno od tehnike na jednom mestu: Najtraženiji proizvodi do samo 1.500 rsd!
Foto: Profimedia

Praktični uređaji za vaš dom ili automobil mogu vam olakšati svakodnevnicu. Izdvojili smo za vas najtraženije proizvode po pristupačnim cenama.

Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Njene dimezije su 68mm x 78mm x 95mm. Njena cena je samo 999 rsd, a možete je poručiti OVDE ili pozvati 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1.049 rsd, a OVDE možete da ih poručite.

foto: Promo

3D virtuelne naočare su zaludele svet! Ove 3D virtuelne naočare VR BOX 2.0 omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva se može podešavati pojedinačno i po horizontali i po dubini. Na taj nacin 3D virtualne naočare oblikujete prema velicini lica i razmaku izmedju očiju. Kompatibilne su za sve smart tj. pametne telefone ( android, windows, ios ). Njihova cena je samo 1.199 rsd, OVDE ih možete odmah poručiti ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana od 09 do 17h.

foto: Promo

Kako biste imali bezbrižnu vožnju, a da ne morate da propustite nijedan važan poziv, trebalo bi da imate Handsfree slušalicu za vožnju. Ona je mini wireless bluetooth slušalica sa 4.0 sistemom – lagana, jednostavna za nošenje, sa visokim kvalitetom zvuka. Kompatibilna je sa raznim uređajima kao što su telefon, tablet, laptop...Domet joj je 10 metara, podržava muziku, ima funkciju poziva, prikaz napajanja, vezu sa više tačaka. Možete je naručiti OVDE po ceni od samo 1.199 rsd.

foto: Promo

Mini DV kamera olovka je mnogima omiljena stvarčica! Mini DV kamera olovka je spy kamera - koristi se za skriveno snimanje. Zbog svojih malih dimenzija lako se skriva i idealna je za špijuniranje. Video snimanje kao i audio snimanje je prilično dobro. Mini DV špijunska kamera ima ugrađenu bateriju. Podržava prikaz datuma i vremena na displeju. Podržava Micro SD/TF kartice do 8GB (Prodaje se bez memorijske kartice). Baterija se puni preko USB porta (Usb kabl se nalazi u setu. ) Cena je samo 1.499 rsd, OVDE je odmah možete poručiti ili pozivom na 011/4420-502.

foto: Promo

CARG 7 3u1 je sve što Vam treba od uređaja u automobilu! Preko njega možete da zovete i primate pozive, a sagovornika čujete preko zvučnika u kolima. Zahvaljujući bluetooth konekciji, možete da se povežete i da puštate muziku. Ima ugrađena dva ulaza, za usb kabl i sd karticu. Poručite ovaj fenomenalni uređaj OVDE po ceni od 1.499 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17h.

foto: Promo

* Akcijske cene traju do isteka zaliha.

** Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs